shiki Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 AU funjaro!Pecaš! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ljubomorko! :rofl: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Žiro račun na koji je potrebno izvršiti uplatu od 3000din je 265-0000000758670-05 u Raiffeisen banci. Glasi na ime Kristijan Selih. Molim sve koji izvrše uplatu da me o istom obaveste ili SMS-om na broj 0631085292 ili ovde na pp. Hvala puno unapred drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Ljubomorko! :rofl: Da znas da si u pravu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 http://img35.imageshack.us/img35/6634/zaex.jpgJoš 74 dana 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 Ako budem smogao snage i slobodnog vremena doćiću na jezero da se upoznam sa Vama i nadipujem šljivom jer ne priznajem ostale preparate. Ovde ima dosta dobrih likova, kolega po štapu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Opet pecaš? E USRO SE BOGDU! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Stvarno nije uredu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 :angel: :pecanje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Vecina ekipa koja se prijavila za druzenje/takmicenje u aprilu je uplatila iznos od 3000din kojim je potvrdila ucesce. Molimo preostale ekipe da to ucine u sto kracem roku ili da nas kontaktiraju oko eventualnog dogovora. Takodje molimo da ako je neko odustao u medjuvremenu takodje nam javi kako bi ispostovali ekipe koje su takodje zainteresovane za ucesce. Hvala na razumevanju, vas Del Sol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 bice tu lepo druzenje u aprilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 nisam nikad pecao na del solu ali pretpostavljam da ce za par godina biti mulja 2m Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 nisam nikad pecao na del solu ali pretpostavljam da ce za par godina biti mulja 2mglupost 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 kada bi zaronio jednom video bi da to sto tvrdis nema veze sa pamecu! Ja sam ronio i znam o cemu pricam. Voleo bi da znam na osnovu cega si doneo takav zakljucak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 pa konto sam zbog ovih slika za bagerom ti mi izgleda ko crnica a kad se u to doda voda dobijes blato prve klase jedino ako mozda ipod toga ima gline a kakvo je dno? osim sto je tvrdo, kamen? glina? trava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 i nisam tvrdio nego pretpostavljao lepo pise Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkoslo Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 QuoteMislim da hoće. Bio sam u gostima sada za vikend da obiđem i isprobam neke boile. Imao sam tu privilegiju da otpecam malo i mogu Vam reći da je jezero baš po mom ukusu Riba je zdrava, lepo se bori. Uzima sve od šećerca, aromatizovanog kukuruza, peleta, mesne i voćne boile. U planu je da se uradi put od tucanika koji će poprilično skratiti dolazak do jezera.Na jezeru čija je površina oko 11 hektara biće maksimum 25 mesta-platformi na razdaljini od minimum 50m. Ideja je da se do svake platforme sprovede struja... Za dan-dva postaviću još fotografija...e to majstori,11 hektara a 25 pozicija,baruštine od po 3 hektara imaju po 30 pozicija takotreba svaka čast i samo napred!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 e to majstori,11 hektara a 25 pozicija,baruštine od po 3 hektara imaju po 30 pozicija takotreba svaka čast i samo napred!!!za slobodan ribolov ima 10 mesta. znaci svaki ribolovac ima 1ha na raspolaganju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 pa konto sam zbog ovih slika za bagerom ti mi izgleda ko crnica a kad se u to doda voda dobijes blato prve klase jedino ako mozda ipod toga ima gline a kakvo je dno? osim sto je tvrdo, kamen? glina? trava? dno je glinovito i tvrdo je kao kamen. tu od mulja nema nista. ja sam ronio i zacudio sam se kako moze da bude tako tvrdo. a na par mesta je dno prekriveno kamenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 a koja su to mesta prekrivena kamenom to cemo otkriti posle druzenjaaahahhahahahaaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 http://media.rtv.rs/sr_ci/cari-ribolova/3635 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja znam da je nase mesto plitko oko 1.5m i prekriveno levi deo kamenom a desni travom..... mada mislim da ce oko 18 sata takmicenja na bobanovom mestu da se pojavi sprud... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 samo da ne nikne kukuruz na sprudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 sta ce da nikne to cemo tek da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 niknuce fabrika SOPRO FISH-a 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts