Krle Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja znam da je nase mesto plitko oko 1.5m i prekriveno levi deo kamenom a desni travom..... mada mislim da ce oko 18 sata takmicenja na bobanovom mestu da se pojavi sprud...I eto veza sa ostrvom ne trebaju im mostici 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 niknuce fabrika SOPRO FISH-a Ili istureno odeljenje Vet Zavoda iz Subotice! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Konačan spisak ekipa nakon što su svi potvrdili učešće je: 1.GVT Subotica2.Carpologija BG3.Shiki i Miloš BG4.Vlada i Kristijan BG-SO5. Exyucarp BG6. CT Boban NBGD7. CT Business NS8. Krle, Sandra i Milan9. Smiley:) & CO10. CT Taurunum,Zemun11.CT Mladenovac12. CT MAC Carp (JaneMK)13. CT Baka Baka14. Svarc i Dobrica15. CT Octopus JRTim redosledom će se i izvlačiti redni brojevi.Ostatak od 8000din će kapiteni ekipa predavati prilikom izvlačenja brojeva. Minimalna veličina za merenje ribe će biti 1,5kg i molimo sve ekipe da poseduju bar 10 sakova. Nagrade će biti:1. mesto 450e 2. mesto 250e3. mesto 150eNajveća riba robna nagrada (sponzor Carpologija)U pregovorima smo sa još nekim sponzorima ako se dogovorimo bićete na vreme obavešteni.p.s. riba se pokrenula i baš je aktivna po celom jezeru i fino uzima, tako da se očekuje lepo pecanje. Uskoro i slike sa jučerašnjeg ribolova. Vidimo se uskoro. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 PA ti se brate napeco dok mi dodjemo.Nije fer :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 moram da treniram ipak sam ja još početnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Quotemoram da treniram ipak sam ja još početnik ccc....jos covek i da ti poveruje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 jel sve na "onu" boilu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 da, da onu sa kojom hranimo ahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 kazem ja krletu da uzme 10kila za njega 22.5eura/kg on kao ma jok ima on jagodu jede je svuda i te price.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 kazem ja krletu da uzme 10kila za njega 22.5eura/kg on kao ma jok ima on jagodu jede je svuda i te price....sa slagom xexexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 kazem ja krletu da uzme 10kila za njega 22.5eura/kg on kao ma jok ima on jagodu jede je svuda i te price....opa..skocila cena..ili je to specijalno za Krdzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 opa..skocila cena..ili je to specijalno za Krdzu Ma nije skocila cena nego je poskupela ambalaza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Quoteopa..skocila cena..ili je to specijalno za Krdzu poskupela jaja pred uskrs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 poskupela reklama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Tamo peca i cukk i haldorado ku'ruz... Ne morate da pucate lovu za kuglice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 možda nekad Rade. Sad teško, pogotovo u ovo doba godine. u nedelju smo uhvatili preko 30 riba, sve bez izuzetka su uhvaćene na jedan jedini mamac, kuglicu koja nije ni malo jeftina. A na početku pecanja je to bilo samo na jednom štapu i onda posle 9 uhvaćenih riba na taj isti štap smo stavili i na druge. A probali smo svašta. I ovaj put i svaki drugi uvek počnem pecanje tamo sa sva tri različita mamca na štapovima a završim sa ovim na sva tri jer ostalo jednostavno neće. ili udari sitan, a to ne želimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 evo i danas drug peca, počeo je jutros sa tri štapa i različitim mamcima i sve što je do sada uhvatio(oko 8 riba) je na taj isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 i posle smajliju skupo 25e/kg ..... hoce i on ko krle jagodu za 6e po kili + postarina.... a slaga nigde nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 evo i danas drug peca, počeo je jutros sa tri štapa i različitim mamcima i sve što je do sada uhvatio(oko 8 riba) je na taj isti. A jel to onaj od 22,5eur iz dipa od 18eur???? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 dipovano u puder za bebinu guzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 i posle smajliju skupo 25e/kg ..... hoce i on ko krle jagodu za 6e po kili + postarina.... a slaga nigde nemaja uopšte ne sumnjam ni u Krdžu niti u njegovu jagodu sa šlagom. A mogli bi i slovenačkih kuglica malo da probamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ma kuglica ce biti za to ne brini sam malo mi je frka za slag Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 QuoteA jel to onaj od 22,5eur iz dipa od 18eur???? ne ne ovaj ide uz lebovu pomadu dip... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Quotei posle smajliju skupo 25e/kg ..... hoce i on ko krle jagodu za 6e po kili + postarina.... a slaga nigde nemaja uopšte ne sumnjam ni u Krdžu niti u njegovu jagodu sa šlagom. A mogli bi i slovenačkih kuglica malo da probamo Koliko ono beše košta Cukk + šlag...hihihi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 kolega za vikend dolazim u obilazak! Da vidim gde i na sta ti to pecas! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts