Jump to content

Spod Mix Na Duze

mare072

Recommended Posts

Pogresno si shvatio... nije to za boile... ONI se dipuju u PLUM!:thumbsu:

Doco dobro sam ja shvatio, a poznavajuci njih dvojicu zato sam tako i formulisao pitanje :drinks: :drinks:

P.S. trebao si da vidis VladuBG i mene pre jedno mesec dana kad smo pecali, 5 dana smo bili konstantno nadipovani, samo bile su druge arome, prolecne, Apple i Pear! :rolleyes:

Nesekiraj se zac,ovo je normalan razvoj diskusije.

lepo je videti kako skoro svaka tema ode na neka lepa secanja sa druzenja,znaci da forumi imaju svrhu a i coveku je sve objasnjeno odmah,sem kako Ico pravi kukuruz da stoji dva meseca.

Kad pecam na divljim jezerima ja spremim spod po svim pravilima,da se neponavljamo to vec svi znaju,zatim ga ostavim jedno dve nedelje bez vode,pre samog pecanja sinem gornji sloj koji se osusi i uzasno smrdi,dobro operem spod miks i tako moze da potraje dosta,nikad nehranim mnogo tako da mi desetak kila u kombinaciji sa boilama moze trajati tri cetiri dana,bitnije je naci mesto gde ces hraniti nego baciti sto kila prihrane.

• 3 weeks later...
bio 6 dana kukuruz kakav je bio prvog dana takav je bio i 6.vadio po malo pa mesao sa ostalim stvarima.6 dana 9 udaraca 6 izvucenih 3 otisle,nije lose bice slika.najveci 6,5kg a imao sam i vece na stapu ali trska levo i desno.hvala na savetima

Nesekiraj se zac,ovo je normalan razvoj diskusije.

lepo je videti kako skoro svaka tema ode na neka lepa secanja sa druzenja,znaci da forumi imaju svrhu a i coveku je sve objasnjeno odmah,sem kako Ico pravi kukuruz da stoji dva meseca.

Kad pecam na divljim jezerima ja spremim spod po svim pravilima,da se neponavljamo to vec svi znaju,zatim ga ostavim jedno dve nedelje bez vode,pre samog pecanja sinem gornji sloj koji se osusi i uzasno smrdi,dobro operem spod miks i tako moze da potraje dosta,nikad nehranim mnogo tako da mi desetak kila u kombinaciji sa boilama moze trajati tri cetiri dana,bitnije je naci mesto gde ces hraniti nego baciti sto kila prihrane.

pa procitaj na sajtu sve je lepo objasnio covek samo treba procitati