andi-driks Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Jel ovo pocelo? Koji su rezultati? Ajde malo izvestavanja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 juce je pocelo . a vidis rezultata nigde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 cim bude upecana riba ide merenje pa lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 axaxaxaxa. onda mozda i ne budemo imali pobednika . nema nagrada ,sve ostaje organizatorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 juce do recimo 18h su dve ekipe imale po jednu ribu izmedju 3 i 3,5kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelecarp Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Box 11 3 ribeBox 4 2 ribeBox 1 1 riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 USkoro lista.Raspored po boxevima:1. CT Švarc2. CT MAtorci Berlin3. CT Vasić NS4. MKM Zoran Meleg5. CT King Berlin6. CT Kuvari7.8. CT Maršal9. CT Frenki10. CT Pirati 11. CT Crepaja12.13. CT BASS14.15. CT Butik Samsara16.17. CT SRD Ribar Berlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Sta se desava ima li kakvih lista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keki Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 ja samo znam da je sudija zoki-jet set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 MKM zavrsio kao prvi sve cestitke nesi i nikoli, kao i ostalim ekipama Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 ovo je bilo u fazonu "Momci jel se vi tu nesto takmicite,cek da vam malo cika pokaze kako se peca " :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 OK pobedio je MKM i sve cestitke,kakva je situacija sa ostalim takmicarima hoce li biti neke liste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Ma nigde nikakvih rezultata nema..pecalo je 11 ekipa od planiranih 33. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Druže , čini mi se da poprilično mračiš sa tvojim komentarima. Pecalo je 13 ekipa , razlog takvom broju će reći organizator a to je Švarc. On treba da objavi listu ali i ne mora, međtim ne znam šta je razlog tvojim komentarima koji su provocirajući. Mislim da za time nema potrebe. Ako organizator smatra da je ovakav način dobar to je njegov izbor. :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 dr Raso ja se najiskrenije izvinjavam ,nisam imao nameru nikoga da uvredim a ni da provociram. izvinjavam se jos jednom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Raso i mene zanima kako je otpecano do kraja,tvrdenjava je specificna voda i tu nema mesta za one koji znaju pecati samo u kadama. Verujem da su mnogi odustali bas iz tog razloga,meni je jako zao sto nisam mogao otpecati ali se pogodio termin sa druzenjem koje vec godinama organizuje ***. Nadam se da cete organizovati jos jedan kup pa da se ponovo oprobamo tamo. Po meni to je prav saransko pecanje,kad se moras potruditi da nadjes sarana i upecas a ne da strovalis tonu hrane i onda samo fizicki rad. Pretpostavljao sam da ce pritisak poterati ribu daleko od takmicara i jos ako krenu sa hranjenjem onako kako se radi u zadnje vreme da ce odlucivati par riba o plasmanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Raso i mene zanima kako je otpecano do kraja,tvrdenjava je specificna voda i tu nema mesta za one koji znaju pecati samo u kadama. Verujem da su mnogi odustali bas iz tog razloga,meni je jako zao sto nisam mogao otpecati ali se pogodio termin sa druzenjem koje vec godinama organizuje ***. Nadam se da cete organizovati jos jedan kup pa da se ponovo oprobamo tamo. Po meni to je prav saransko pecanje,kad se moras potruditi da nadjes sarana i upecas a ne da strovalis tonu hrane i onda samo fizicki rad. Pretpostavljao sam da ce pritisak poterati ribu daleko od takmicara i jos ako krenu sa hranjenjem onako kako se radi u zadnje vreme da ce odlucivati par riba o plasmanu.a gde to Smrdo pritisak otera ribu objasni kao veliki strucnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Prdo , ja zaista ne znam rezultate, ne zato što nisam želeo da se informišem , već zato što je to deo posla organizatora, a to je Švarc. On treba da izbaci spisak i rezultate. Od ljudi koji su bili tamo znam da je bilo ribe, a znam i da su gledali torpeda koja prave haos po vodi. Švarc ili neko iz njegove ekipa je imao mrcinu na štapu i ništa joj nije mogao. To je ono što ja znam a zbog obaveza i ne mogu da se preterano jurim da bih saznao pojedine detalje jer takmičenje nije bilo u organizaciji SRD Bass , već drugih ljudi , tako da.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 stvarno bi mogla da se objavi konacna lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Ruske Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 nema tu liste i nece je ni biti, dzabe se nadate i nervirate mi rasu sampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 nema tu liste i nece je ni biti, dzabe se nadate i nervirate mi rasu sampiona. :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Gricko moj,dobri druze. Na divljim vodama navala gomilama hrane otera ribu,najbolje prodju oni koji nehrane ili to rade minimalno,pecao sam tvrdenjavu na takmicenju pa imam malkice iskustva sa te vode i slicnih njoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 aaaa jel;nisam znao:Ma vataj se nekog posla Smrdo pametnije ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Vatam se ali se nadjem neke babe slabo placaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts