Racha Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Imam neke K-Karp Huricane trodelne-jel ima neko uiskustva sa tim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Trodelne nisam ih ni video.Jedino sam video electru i interpid.Bili neki austrijanci na pelagic jedan je imo ove shtapove a jedan garbolino.Meni nisu ostavili neki dojam poput ostalih kineskih shtapova nize klase kao shto su nash,fox,chub,.Cak su jedan i polomili na bacanju ispred mojih ociju.Ali neznaci da nemogu i da iznenade poput garbolino koji na par godina izbaci po koji super shtap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Trodelne nisam ih ni video.Jedino sam video electru i interpid.Bili neki austrijanci na pelagic jedan je imo ove shtapove a jedan garbolino.Meni nisu ostavili neki dojam poput ostalih kineskih shtapova nize klase kao shto su nash,fox,chub,.Cak su jedan i polomili na bacanju ispred mojih ociju.Ali neznaci da nemogu i da iznenade poput garbolino koji na par godina izbaci po koji super shtap. Aun, brate... uteha, nama ssta! Nemoj mi vise nista lepo pripovedati o njima, jel imam nameru da ih prodam... Sutra cu postaviti sliku, ostale su mi u firmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racha Posted July 18, 2011 Author Share Posted July 18, 2011 Stavio sam oglas, tamo su slike...Imam utisak da su toliko jaki da bi mogao zabaciti manji nakovanj...Bato, pogledaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts