fishhhh Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Pozdrav. U potrazi sam za mojim prvim signalizatorima....Koliko je bitno da signalizator ima taster za namestanje nivoa osetljivosti? U poslednje vrijeme skoro svi imaju taster za osjetljivost pa cak i oni skroz jeftini ja sam imao stare Ron T. koji su imali samo dva stepena low i high i imao sam probleme il piste non stop il jbg kasne u p.m. trenutno koristim signalizatore sa pet stepeni osjetljivosti sto je dosta bolje imas vise opcija za namjestanje .zato ako vec uzimas sa tasterom vidi da ima vise od dvije opcije smatram da je bolje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Fox M+ sasvim dovoljni i kvalitetni.Nove kupiti uz garanciju i resen problem na duze.Jedan ton (onaj Fox-ov prepoznatljiv) i jedan nivo osetljivosti,super se cuju...meni dovoljno.Nije to dzubox.Moja preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Fox M+ sasvim dovoljni i kvalitetni.Nove kupiti uz garanciju i resen problem na duze.Jedan ton (onaj Fox-ov prepoznatljiv) i jedan nivo osetljivosti,super se cuju...meni dovoljno.Nije to dzubox.Moja preporuka!Ja sam upravo to i uradio. kupio nove M+ u garanciji i resio problem. meni vise od toga stvarno ne treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 ???????????????????????? Tako je Deki!I ja posle mnogo mozganja,raznih varijanti i ponuda...prezadovoljan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@d3 Bleya Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Qvantum,dobar indikator tacna baza jedina mana sto baterije mnogo brzo trosi.mislim da sa carp academy neces pogresiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daka88 Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Pozdrav sima. Imam jedan problem... Neki dan sam kupio signalizatore Prologic SMW bite 3 kom. Koristim klasicne svingere. Kada zategnem nailon i pocnem da ga izvlacim iz masinice tockic na signalizatoru se ne okrece i ne svira, dok je najlon labav i dok ne zategne sve svira odlicno u oba smera ali kada se zategns i pocnem da izvacim iz masine problem na sva 3 kom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 To je izgleda bag koji je prisutan na tim signalizatorima,moj kum je imao isti problem cak imam i snimak kako lepo ne rade...Ako imas mogucnost vrati ih tamo gde si kupio jel taj problem neverujem da ces resiti Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Autosport ima svoje signalizatore npr,4 komada i baza 10000rsd,poseduje osetljivost i sta vec sve,vec izvesni vreme u upotrebi i izgleda da ce biti jako dobra investicija Link to comment Share on other sites More sharing options...
djile1 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Poz svima!Da li je kupovina spro wp1 dobra?Moze li neko da preporuci nesto drugo u tom cenovnom rangu ako postoji zamerka iskusnijih kolega ,na wp1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 vidjao sam ljude kojima ti signalizatori traju preko pola decenije.ja ih nisam imao,pa ne znam . ali konstatujem da ljudima traju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exquis Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Kakvi su carp academy q5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Ja imam q9 i samo reci hvale. Mislim da nema neke bitnije razlike izmedju ta 2 modela. Vecinu funkcija koje ima q9 ima i q5. Nema punjive baterije kao q9 ali to i nije toliko bitno. Baterije od 9V su dovoljno jake da zaboravis kad si ih kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Ajd da ne otvaram novu temu. Jel ima neko predlog za signalizatore oko 150 evra...3+1...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Evo ja da se nadovezem.i ja trazim slicno za drugara,ali baza obavezno mora da ima vibraciju. Ima li predloga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Carp pro Q9 bih vam preporucio. Set sa bazom 3+1 je tu oko 150-160 evra. Imaju punjive baterije, led diode duz celog signalizatora (meni licno se posebno svidja), indikaciju u dva smera (pokazuje pravac kretanja ribe posle griza) a sto se tice vibracije baze ima 3 moda: Samo svetlo, svetlo sa vibracijom i samo vibracija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 MG 3+1 ja platio mislim 70e,ima drop shot i baza ima vibraciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Takodje povoljna opcija je poruciti sa aliexpresa. Ja sam skoro uzimao za druga: Lixada 4+1, drop back, centrala ima vibraciju i prati automatski kada se promeni ton na signalizatoru, 9v baterija. I to sve za 55€. Za prosecnog ribolovca mislim da je ok i cena i kvalitet.Ali posto je BG Carp rekao 3+1 za oko 150€, verovatno zeli nesto malo kvalitetnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Obzirom da sam resio da uzmem nove, odlucio sam se za Prologic SNZ 3+1... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Ja imam snz 3+1 od prosle godine. Kupio sam nove. I zadovoljan sam. Kavlitetni su. Nepromocivi. Baza lepo radi. Sve u svemu prezadovoljan. A i na oko lepo izgledaju. Nocno svetlo. Ste reci. Imas moju preporuku. Bistro i da piste na svaki izlazak Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Ja imam snz 3+1 od prosle godine. Kupio sam nove. I zadovoljan sam. Kavlitetni su. Nepromocivi. Baza lepo radi. Sve u svemu prezadovoljan. A i na oko lepo izgledaju. Nocno svetlo. Ste reci. Imas moju preporuku. Bistro i da piste na svaki izlazak Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Hvala kolega, bistro! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole007 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 : PROLOGIC BAT+ BAIT ALARMS 3+1 društvo ima neko iskustva sa ovim signalizatorima kakvi su sa baterijama posto koriste AAA baterije hvala unapred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Poštovanje i pozdrav kolege, trenutno sam u fazi nabavke malo kvalitetnijih signalizatora. Pa me interesuje da li je neko koristio ili ima bilo kakvo iskustvo sa JRC radar dsi, Fox mr+ , Nash siren sr5 ili nešto u tom cenovnom rangu. Vaźno mi je da imaju bazu . dakle 3+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Uzmes fox mx+ i ne treba ti baza, probise bubna opna koliko se cuju. A mozes i da ih uparis sa nekom bazom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Uzmes fox mx+ i ne treba ti baza, probise bubna opna koliko se cuju. A mozes i da ih uparis sa nekom bazom.Opasan sex upariti sa nekom drugom,nikako se ne isplati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 I ja sam sve to gledao ali opet fox mr+ najbolje resenje za slicne pare. I ja planiram uskoro da ih uzmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts