Jump to content

Svetsko Prvenstvo Italija


Recommended Posts

Zig rig il full pop up kako ga mi zovemo se kod nas koristi odavno samo ne na takvim dubinama i visinama,Bar sam ja tu taktiku shvatio od kize pre 5 godina na jednom poznatom jezeru.I radila je savrsheno.Tako da Kiza veoma dobro zna za zig rig.Jedina stvar je shto nikako da prihvatimo da je to unazad dobitna kombinacije(ne uvjek jer u francuskoj su MK drugo plasirani pojedinacno pecali na standardne sisteme i sjebali jarovce).Poenta zigi riga je uvjek prihrana a ne samo predvez za koju dodatno moramo da ucimo.Svako treba da ima zigi rig i da se prisposobi zadatom trenutku.Medjutim bez prave prihrane uhvatice par riba i toliko.Znaci nauciti celu tehniku pecanja a ne samo predvez.Shto se tice svetkog svaka cast svima za sve i to shto su bili tamo,shto su se borili u ligi(koju MK i nema a nisu hteli ove godine ni da se odrzi kako treba,nisu hteli ni kotizaciju da plate)

Svaka cast svima onaj ko ide na svetska taj ce i dobiti,ako ne ove sledece al sigurno oce.

 

 

Bravo Jane,kompletno objasnjenje za tehniku pecanja na zig!

 

Nasima sve cestitke!

 

..i uvek podrska!

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav! S obzirom da sam juče stigao s lica mesta,evo nekih mojih shvatanja kao jednog od naših "runner"-a .... Jane MK je odlično prikazao taktiku,tehniku,a i "elektroniku" kakve su koristile što takmičarske ekipe,što sudijska postavka.Odmah da kažem,sudijska ekipa i njihov rad,ako se izuzme to je je bilo noćnog merenja,bez našeg prisustva...mada,s obzirom da nisam čuo da nije bilo nekih prigovora u kuloarima,recimo da je suđenje bilo OK.Momci koji su odradili merenja,insistirali su na prisustvu takmičara iz susednih ekipa,te nas prisutnih,a akreditovanih, u okolini.Ja sam bio "Runner" u A sektoru i prisustvovao sam gotovo svim merenjima,tako da....opet,famozna Balzerova dig.vaga,naizgled prilično skromna i neugledna,je koreknto odolela zahtevima...neko od naših je i lično prisustvovao baždarenjima, proveravanju i usaglašavanju istih.
Link to comment
Share on other sites

Jane nije prikazao mrežu kojom su merili ribu....mislim da to imam negde u svojoj foto arhivi,pa ću okačiti....nešto mrežasto,nalik vrećama za pijacu za paradajz,krompir ili sl....što kao SPRO sack-mreža,samo mnogo manja,sa kanapima-učkurima za zatezanje,kojima se kači za vagu.Vrlo su malih dimenzija,bilo je smešnih komentara na takve skalamerije,pogotovo kad strpaju šarana od 10 kila u tu čarapu.....nije mi jasno,kako su na takav način merili amure od 17 kg,kakvih je bilo u B sektoru.... Čim ribu strpaju u to čudo,totalno je uškope,ista ne mrda i oni lako izmere ulov....nema onog dugog "babranja" vage,dok ne izbaci težinu.Mogu da zamislim kako je bilo ribama u takvim uslovima...
Link to comment
Share on other sites

Znaci da rezimiramo! Zig rig osnovni problem,na kome se nije moglo poraditi predhodnih godinu dana? Zeleo bi da POHVALIM SVE koji su to takmicenje shvatili kao sto i jeste,na svetskom nivou,ulozili svoj trud i zivce! Svaka cast! Zelim VAM vise vremena na VODI momci!
Link to comment
Share on other sites

Reprezentacijo SRBIJE ne kloni duhom, sigurno je da ekipe koje su nas prezentovale nisu otišle na godišnji odmor, već da se takmiče i satru od truda. Iz ovog takmičenja izvucite pouku svi potencijalni reprezentativci, štapove u šake i u pripreme za sledeće svetsko prvenstvo. Veliki pozdrav reprezentaciji SRBIJE koja nas je predstavljala na svetskom prvenstvu. :bow: :bow: :bow:
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...