Carplider Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Posle otpecanih 48h:1.CT Carp Lider................(1)........547,782.CT Duboki potok..............(9)........453,963.CT Inovations................(4)........413,494.CT Max.......................(3)........378,185.CT Avis gas..................(6)........339,626.CT Megi.....................(10)........336,787.CT Balkan bet................(7)........331,048.CT Pirati....................(5)........318,729.CT R.trofej..................(2)........190,2410.CT Noću spavam...............8.........190,20 Ukupno upecano 3500,01 Naj.riba CT Duboki potok ..................16,08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 E pa Dragane, poceo si da preterujes, neko ce te saceka iza coska i , lakse bre malo imaj dusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocatref Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 samo da si ti pecao pored njega sve bi to bilo drugacije, pitanje da li je nosio rezervni najlon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 samo da si ti pecao pored njega sve bi to bilo drugacije, pitanje da li je nosio rezervni najlon!!! Hteo ja da se prijavim ali me on zamolio da mu ne kvarim kup jer bi svi odustali :ass: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Čestitam svim takmičarima na na učešću po ovom teškom vremenu i borbi da samog kraja takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 evo ja se proooobudio , lepo nam je bilo na takmicenju samo me je smaralo sto kap kise nije palo malo da okrene vodu i muzika nije bila po mom ukusu u subotu uvece , ni jedna tamburaska pesma nije bila na repertoaru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 evo ja se proooobudio , lepo nam je bilo na takmicenju samo me je smaralo sto kap kise nije palo malo da okrene vodu i muzika nije bila po mom ukusu u subotu uvece , ni jedna tamburaska pesma nije bila na repertoaru ! Da se nisi stisnuo i platio neku možda bi i bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 a na koji moj da mi sviraju tamburasku pesmu? na ramonici ! nisam trazio odakle si sele Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 e moj druze nisi ti tamo imao prave drugare, da sam ja bio pevali bi oni tebi onu tvoju ,,drma drma plovak" Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 cuti babuskaru jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts