carpist Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 E ovako sa onim sto imam da napravim neki vid Fish boile a vi mi pomognite:250 gr brasna od pastramkinih peleta100 gr brasna sojinoga odmascenog100 gr griza50 gr sjemenki za kanarince samljevenih30 gr paprike ljute100 gr macje hrane sa ukusom ribe 7 jaja10 ml solomon oil10 mi aminokasikica solikasikica Wakama praha( japanska morska alga)10 gr betaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpist Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 jos jedna napomena mix je za divlju vodu tj skadarsko jezero , i molim vas prokomentarisite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 za ovo ti treba neki kompetentan dipl. sarandžija koji zna da izačuna pomoću mix kalkulatora da li je mix nutrativno izbalansiran i da to uporedi sa ph -vrednošću odjeđene vode i genetikom i prehrambenim navikama sarana u toj vODI :lolu: . MESTO MESTO I MESTO PA ONDA MOŽE I KUKURUZ.NIJE TO KOMERCIJALA 50X36 METARA POPLOCANA MATICNIM PRIMERCIMA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 kako si vec reko da veoma slabo nalazish komponente trebam znati shta se sve moze naci da bi ti dao odgovor.U svakom slucaju ja bi smanjio ribino brashno na 150 gr i ubacio kukuruzno.A mozesh dodati i smrznute shkoljke zdrobljene u blender i tako nadopuniti mix sa svim proteinima i amino kiselinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpist Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Jane druze, moze se naci sve bez riblje brasno himije imam Smrki mi donio, iamino i betain, aroma tu i tamo ali ima ponesto , nema mlijeka za telice i kostanog brasna itd... predlozi neki recept fish boile molim te...Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Mozda si citao a mozda nisi, evo ovaj mix neka ti bude vodilja, posto razmisljas u dobrom pravcu,posle ces se sam nadograditi.https://www.exyucarp.com/forum/index.php?&showtopic=875&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts