big carp Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 cuo sam da m1 dobro radi na nekim vodama ali u prolece za leto je vec slabija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 cuo sam da m1 dobro radi na nekim vodama ali u prolece za leto je vec slabija Greska druze, radi ona leti maltene bolje nego u prolece:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko79 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 mislim da oko 10.03. stizu quest mixevi u kutijama,sa svom potrebnom hemijom za odredjeni mix,znaci uzmes sve kompletno sto je potrebno za kilo mixa + mix za nekih 1100 din,ima i m1!nisam 100% siguran ali mislim da je sbs to sad nesto novo izbacio...ima ce ga u magic carp shopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Pišta mor'o nesto da promeni,Engleski je ostao isti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 mislim da oko 10.03. stizu quest mixevi u kutijama,sa svom potrebnom hemijom za odredjeni mix,znaci uzmes sve kompletno sto je potrebno za kilo mixa + mix za nekih 1100 din,ima i m1!nisam 100% siguran ali mislim da je sbs to sad nesto novo izbacio...ima ce ga u magic carp shopu M1 boila ce ti biti lovna kad ti kilo boila bude izashlo 20-22eu, koristio sam sam te gotove smuckalice to je daleko od boile sreca samo jednu kutiju sam uzeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fleka Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 mix M110ml liquida M110gr GLM 20gr betaina20gr robin reda15 ml Pure Salmon Oil4 ml frankfurtske atract amino 15mlatracr natural 15ml10 kapi Black pepper oil Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 mislim da oko 10.03. stizu quest mixevi u kutijama,sa svom potrebnom hemijom za odredjeni mix,znaci uzmes sve kompletno sto je potrebno za kilo mixa + mix za nekih 1100 din,ima i m1!nisam 100% siguran ali mislim da je sbs to sad nesto novo izbacio...ima ce ga u magic carp shopu Jesi siguran da ce tada stici? Da znam da ne krecem u kupovinu pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 M1 ima magiccarp shopu,ready made samo dodati vode i cepaj na kuvanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 M1 ima magiccarp shopu,ready made samo dodati vode i cepaj na kuvanje.Imas proverenu informaciju da ima??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 M1 ima magiccarp shopu,ready made samo dodati vode i cepaj na kuvanje. Ok ali kako voda zar neidu jaja ili su jaja i prahu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 @Igor85...nisam zvao,gledao sam na sajtu zovni pa proveri da ne bude mosa... @Reljic...nista osim mineralne vode,u pakovanju se nalazi dozer za vodu i to je to. Gledao sam na you tube-u klip bas sa ovim mixom. Evo linka pa gledite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Medzik carp shop glavni uvoznik i distributer za SBS bait.Kompletan program SBSa stize u radnju do kraja nedelje tako da za vikend moze da se krene u soping Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Medzik carp shop glavni uvoznik i distributer za SBS bait.Kompletan program SBSa stize u radnju do kraja nedelje tako da za vikend moze da se krene u soping Nema od tog stizanja nista bar jos neko vreme.Njima je do sada trebalo da stigne svasta ali nije,kada pitas kad ce da dodje oni kazu za 10-15 i sve tako u krug. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 @Igor85...nisam zvao,gledao sam na sajtu zovni pa proveri da ne bude mosa... @Reljic...nista osim mineralne vode,u pakovanju se nalazi dozer za vodu i to je to. Gledao sam na you tube-u klip bas sa ovim mixom. Evo linka pa gledite. http://www.youtube.com/watch?v=rX6QGD9UqDM Hvala na snimku nisam znao da ima i sa vodom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Ma nista zato i ja sam se iznenadio kada sam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodles Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Samo jedno pitanje vezano za ovaj MIX .....Zoltan Kovac radi prezentaciju sa pakovanjem na kome pise " Catcher Ready-Made BASE Mix " , dok pri titlovanju teksta ovaj miks prevode kao " Catcher Ready-Made BOILIE mix " !?Na engleskom sajtu SBSBAITS.CO.UK postoje pakovanja i sa prvim i sa drugim natpisom na kutiji , pa me to malo buni . Imam mogucnost da to porucim iz Londona , pa ne bih da se zeznem .Cena je 10.99 funti za arome Shellfish Concetrate , Frankfurter Sausage i Squid&Octopus&Stawberry Jam , dok su arome Squid&Octopus i Strawberry Jam na popustu , pa kostaju 8.79 funti !Mislio sam da uzmem miks Squid&Octopus&Strawberry Jam koji , kako pise u legendi na sajtu , najbolje rezultate daje na prolece i u jesen .Jel' vredi ovo uzimati ? Nov sam u svemu ovome , pa bi mi pomoc iskusnijih kolega bila od pomoci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Za te pare imaš i ovde, ne isplati se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodles Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 U pravu si da ima ovde u Magic carp shopu . Znam da su generalni zastupnici SBS - a . Ali trenutno nemaju ovaj miks koji se mesa samo sa vodom , pa sam mislio da ne cekam kada ce ga dobiti . Drugari mi redovno cirkulisu na liniji London - Beograd pa bi to brzo stiglo . Inace , za cene znam . Iste su i tamo i ovde . U svakom slucaju , hvala na dobronamernim sugestijama . P.S. Shiki i Milancheshow , zahvalio bi se i Vama na PP , ali jos nemam deset postova !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Jesi ih kontaktirao? Na sajtu imaju određen broj SBS CATCHER mixeva i daleko jeftinijih nego u UK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodles Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Jesam ...Kad sam hteo da ih porucim od njih , covek sto radi u "Magic carp shop"- u mi rece da to nisu oni miksevi koji se prave samo sa vodom . Te jos uvek nemaju . Kad stignu , cena ce im biti skoro ista kao i u Engleskoj . A taman sam hteo da se igram pravljenja boila ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Ti ih pitaj onda šta će im sajt, kad ne služi ničemu: "Miks za brzo pravljenje Boila.Miks sadrži Arome,Apetit stimulator,zasladjivač,potreban procenat Atraktora i ribljeg ulja.Veoma su isplative, brzo se prave boile i bez dodavanja jaja. Uz pomoć plastičnog dozera,možete tačno dodati potrebnu količinu vode i ako vam je potrebno možete od njega napraviti i pastu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodles Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 :rofl: ! I ja sam bio u zbunu , veruj mi ! Nista mi nije bilo jasno !Mada ... Ti verovatno mislis na na ove kese sa cenom od 950 din . Ja sam ih pitao za Catcher Ready-Made Base Mix . Za to sam video klip na njihovom sajtu . Za ovo o cemu ti pricas nisam tada ni znao ....Ma nema veze .Jedino ako me covek nije razumeo .Tebi hvala u svakom slucaju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 U tom shopu sta god da pitas nista nema,uvek stize....Velika je razlika izmedju tog Madjarskog SBS i onog Engleskog! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Zar nije to jedan isti SBS sada vlasnistvo Zoltana Kovaca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Zoltan Kovac je vlasnik SBS ? Ja sam mislio da je samo promoter SBS-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts