smrki Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Izgleda da cika Kobrica nije medju, clanstvom, sreca nasa, kako je parfem poceo, bolje da ga zavrsimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 i oce li ko dati taj recept za parfem ? ili da ne citam vise ovaj topik :crazy: druze parfem nije napravio ni Srdjan ni n. n..francuz nego Mika lozac iz MERIME KRUSEVAC inace samo pravljenje prosto ko pasulj. Uzmes 20 ml. ferija natural , 10ml. bohora 20gr.vanil secera i sve to prelijes sa 300ml. ciste komove rakije ostavis da odstoji 30 dana na suncu i posle toga spremno za upotrebu nije lose dodati i 20 gr. sitno seckanog kikirikija on mu dodje kao stimulator apetita. Mika !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 druze parfem nije napravio ni Srdjan ni n. n..francuz nego Mika lozac iz MERIME KRUSEVAC inace samo pravljenje prosto ko pasulj. Uzmes 20 ml. ferija natural , 10ml. bohora 20gr.vanil secera i sve to prelijes sa 300ml. ciste komove rakije ostavis da odstoji 30 dana na suncu i posle toga spremno za upotrebu nije lose dodati i 20 gr. sitno seckanog kikirikija on mu dodje kao stimulator apetita. Mika !!!Zaboravio si beli luk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Nisam siguran , jer svi imaju neku svoju priču. Ako ti pouzdano znaš, što ne objaviš ? Parfem je izmislio Kemba pre četiri godine.Došao je na ideju u jednoj perionici automobila, tačnije parfem za automobile sa mirisom vanile pomešao je sa propilen glikolom i to je to. Najbolje rezultate daje u sunčanom delu dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 O Boze dokle cemo dogurati, na kraju ce biti da je to ustvari Chuck Noris izmislio samo nesme da se prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 cak, cak :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 to je izmislio dragan pa mu se pridruzio goran,video versaci pa im ukrao pa dao guciju,a guci bio dobar pa pokloni hugu i tako nasrade parfem :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 A gde je u celoj prici Chuk Noris? Nemaj da cuje nagrabusili smo ako sazna da nije u igri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 nebrinite se za caka nece vam nista i ako nas dira zvacemo batu zivoinovica a noris ima respekt prema njemu pa ce nam i recept reci/ ako treba/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 AMAN DOSTA VISE, MOLI BI KLJUC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Hehe znao sam da ce negde puci sve ovo Chukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pomagaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 I sta bi na kraju sa parfemom ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Hehe pitaj Chuk-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
coka Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 heeeeejj Chuk sta bi sa parfemom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksaa2703 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 drugovi ribolovci citam sve sto pisete narocito ono sto pise Dobrica i ne mogu da verujem. Nisam mogao da se uzdrzim a da ne napisem i ja nesto o cuvenom parfemu ciji je tvorac moj drug, brat i prijatelj Srdjan Canadanovic. Pre par godina Srdjan je napravio dip koji je u Debeljaci bio toliko lovan da su svi pokusavali da ga nabave. Dovoljno je bilo baciti par raketa secerca a udicu namamciti istim ili gumenim kukuruzom koji je u to vreme bio novitet i usledilo bi kucanje za kucanjem, pistalo je na sve strane. Danas se svi prave pametni i svi znaju od cega se pravi parfem a ja tvrdim da je Srdjan tvorac a da sada pored njega isti prave jos par ljudi. Ja ga imam i dobio sam ga od mog druga Srdjana bez dinara a kada bi morao da ga kupim ne bih pitao za cenu jer vredi svaku datu paru narocito u takmicarskom ribolovu. Zato svim kolegama ribolovcima koji su u mogucnosti da ga kupe toplo ga preporucujem i svima srecna Nova 2012 i bistro vam bilo sa parfemom ili bez njega. Ma kakav parefem kakav Srdjan tu niko nista nezna i nema pojma !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ma kakav parefem kakav Srdjan tu niko nista nezna i nema pojma !!!pa ti ode bas daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 sad stvarno sto nebi Dobrica slikao ambalazu da vidimo sta je to ustvari?? I da razresimo misteriju jer ovo vise nevodi nikuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksaa2703 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 pa ti ode bas daleko sto daleko samo sam realan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksaa2703 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Parfem je izmislio Kemba pre četiri godine.Došao je na ideju u jednoj perionici automobila, tačnije parfem za automobile sa mirisom vanile pomešao je sa propilen glikolom i to je to. Najbolje rezultate daje u sunčanom delu dana. jeste tako je kemba ga je izmislio zato je dolazio kod Srdjana da mu da malo da peca Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 To sto dobrica ima mislim da je 50% ovog sto prave kebma,sapanjac ili ko vec a 50% je armani original Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 pravo mesto za premestaj topika,bravo :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
davorkarp Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ja dobio na poklon parfem oko 30ml od pomenutog gospodina koji se pominje na pocetku pisanja i verujte mi da na svim vodama pa cak i kanal DTD gde sam probao a preporucuje se da se koristi po najvecoj vrucuni kada riba bukvalno prestane da radi od vrucine tada kuca ko lud na udicu.Desavalo se stap iskoci iz signalizatora po par centimetara od siline udarca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts