gtservis Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 dali neko zna ko to prodaje i po kojoj ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 prvo parfem sto ljudi placuju i daju po meni strasnu kintu za to po meni je ludost strasno naravno hvata on ribu ali za koje pare ga ljudi kupuju to je tragedija ...sta je parfem ?parfem je u stvari vanila jaki koncetrat fabricki koji moze da se naruci cena je smesna a prodaju ga ovde kod nas cuo sam price 100 e 100 ml e to je tragedijadruze daj neki tel da zovemo za tu vanilu unapred hvala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Prodavao je Boban Sapanjac,verovatno da i dalje prodaje ali neznam po kojoc ceni.I nije samo koncentrat vanile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 J a mogu da ti dam broj od decka koji prodaje koncentrat od vanile oko 3500 1l ali veruj mi nista ti nece znaciti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 ja bih za ovo dao 500 I ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 zvao bobana sapanjca ima parfema i kosta 50e 25 ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 hugobos,dolce gabana,trusardi.........za sve ovo bi dao 50 e a sa ovim nek oni pecaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 hugobos,dolce gabana,trusardi.........za sve ovo bi dao 50 e a sa ovim nek oni pecaju :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 zvao bobana sapanjca ima parfema i kosta 50e 25 ml Idemoooo ovce su za sisanje,a ovnovi za brijanje do gole koze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ...nesto sam u dilemi oko tog parfema,da nema krilca slepog misa i nogice vrane i tri ktuga oko vatre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ko bude hteo moze da dobije 100 ml za 50 e,i to cistog a ne mesanog sa glikolom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 mislim da je to vanila ali ide po malo blaigminton , mirajzla i frikvica i eto ga parfem normalno za 100 evrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 A cemu sluzi taj 'Parfem'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Neki parfemi sluze za pecanje sarana a neki za pecanje "somova". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 ko bude hteo moze da dobije 100 ml za 50 e,i to cistog a ne mesanog sa glikolomsrdjane dali moze da se kupi 50ml to bi vec bila prihvatljiva cifra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 dobio sam iz francuske na prirodnoj bazi nesto od cega moze da se pravi dip i otisao sam da probam 20 decembra na adu safari i poneo kukuruz gumeni i otisao da probam po dva stapa su mi kucala non stop imao sam od ujutru do tri popodne preko 23 ribe ne velikih ,,tako da se plasim kako ce ovo da uzima u sezoni kad sad jede ovako blesavo van sezone ,,,,,parfem je za ovo beba ..koliko je ovo jakoDobrica dasi taj dip isprobao 20 decembra na nekoj divljoj merodavnoj vodi i imao ovakav uspeh reko bi svaka cast ,ali ovako neznam sta da zakljucim o tom dipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 iskreno probao sam ga na komercijali kako spustim kukuruz dipovan u to on kuca spustim kukuruz dipovan u nesto drugo nemam dodir ....otisao sam na vodu samo iz tog razloga da vidim dali ce nesto da se desi a voda je teska za pecanje a uzimao mi je kukuruz dipovan u to kao lud odusevio sam se iskreno to sto sam dobio nije namenjeno za pecanje iskreno neznam zasta sluzi ali je izvadjeno iz zlezde jedne ribe i mnogo je jakog mirisa i mora da se razblazi jer nemoze da se peca koliko je jako ...prvi put kad sam pomirisao glava me zabolela.... ali kad se razblazi je u fulu ja sam taj dan otisao samo to da probam da testiram i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan,,odusevljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Dobrice, suludo mi je da pisesh toliko o tome sto si dobio.... ti bi nama vec rekao sta je to "nesto" .....jel da? da nije neka hipofiza...jbte..... daj bre zakljucavajte ovaj topic.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 a 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 brate sto bi ti rekao sta je kad niko to nema kod nas ima jedan covek koji je takmicar dao mi je na poklon i svi ga znaju i kida po takmicenjima ,,,,i ja sad tebi treba da kazem sta je to xaxaxaxaxaxaxaxxa mogu da ti dam drugarski malo pa probaj na vodi brate mene to nezanima da ja nekom prodajem to sam dobio od prijatelja otisao na vodu probao i zadovoljio dusu i znam kad sad ovako skida ribu na tri minuta da ce u sezoni da objasnjava na komercijalnim vodama uz dobar spod Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 ucini meni nesto drugarski... pisi sve sto zelis ali u jednom postu a ne da pises pet postova zaredom 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 prvo si rekao da si nabavio iz francuske a sada ti kao dao jedan covek......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 vazi ,,ok pa da njemu to stize iz francuske Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts