ognjen Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Ima li neko iskustva sa ovom masinicom, i kakva? Unapred hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 celu sezonu pecam sa njima i mogu ti reci za te pare izvanredna i nemam zamerke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 ja je uzeo za spod i imam velikih problema jer mi se preklopnik zatvara prilikom zabacivanja, a pritom moze da se otvori samo u jednoj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Masina je savrsena za te pare! Dve godine ih koristimo za surf stapove, za daleke izbacaje i nikad nikakav problem nismo imali. To sto Ognjen ima problem, je mozda neka greska ili mu preklopnik ostaje u krajnjem polozaju, gde svaka masina moze da preklopi prilikom trzaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 kod mene je problem to sto preklopnik nece da se otvori, ako vodjica strune nije u polozaju od prilike gde se rucica srafi u telo masinice. buni me i to sto iako sam masinicu dobio direktno iz capriola nisam dobio nikakav racun i kad sam upitao ima li kakve garancije odgovor je bio NE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Joker moguce je da te koje vi koristite jesu stari model navi-a ovo je model sa kojim ja imam problem http://www.poingdestres.co.uk/5267/Shimano-Navi-8000-XTB-Reel.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 U pravu si Ogi, imamo stariji model XTA. Onda je najbolje da odneses u neki servis, predpostavljam da nije ozbiljan kvar ili greska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Odnecu je ja u servis, samo me je zacudilo i iznerviralo to sto kod ovlascenog uvoznika covek ne moze da dobije nikakvu gaarnciju. A da stvar bude jos gora ja od njih kupio i tri 4500b masinice, pa sta mi bog da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Raspitaj se malo o zakonu o zastiti potrosaca. Ne znam da li je stupio na snagu ali po njemu, potrosac ima prava na garanciju i ostvaruje ga u prodavnici uz fiskalni racun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Čovek je napisao da nije dobio račun i sad je kasno za bilo šta. Bez ljutnje Ognjene, ali ispao si ovca. Pozz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 Ispao sam sta sam ispao jbg, nece se ponoviti. A kod koga bih mogao da resim problem sa preklopkinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts