prdaaa Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Kup Putinaca na Basijani,kotizacija 500 eura,subota noc i nedelja dan.Prisustvo publike pozeljno,ulaz se naplacuje 200 dinarcica1 mesto 203 eura2 mesto 158 eura3 mesto 86 eura za ostale nema nista,ko ih sisa kad neznaju pecati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Prijava ekipe CT "Danju spavam , noću jedem pa sam stalno žedan" i ako može da pecam na mestu 5. Hvala ti Prdo unapred :ass: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Zao mi je Raso ali je vec sve popunjeno.Problem je bio sudija, ali je Mica sa Basijane ponudio najvise da bi on sudio.Mozes samo doci u goste,li za Beogradjane je 300 dindzi ulaz da posmatraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Kotizacija 500 eura po ekipi! Koliko ekipa se takmice ukupno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Trebalo je deset, ali posto desetka malo slabije radi pecace devet ekipa a ko bude vukao devetku imace i desetku na raspolaganju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Kotizacija 500 eura po ekipi! Koliko ekipa se takmice ukupno? Mislim da je prijavljeno 38 ili 48 ekipa,ima mesta jer se peca i na malom jezeru oko bagera .:yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Mislim da je prijavljeno 38 ili 48 ekipa,ima mesta jer se peca i na malom jezeru oko bagera .:yahoo: http://prikachi.com/images/192/2546192y.jpg Da :clapping: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Ne Bato gresisi,samo devet ekipa i nema pecanja na malom jezeru.Inace kotizacija je pravljena na osnovu proracuna, koliko su ljudi spremni da daju, a da nedobiju nista sem jednog veoma velikog zadovoljstva i izazova,da pecaju protiv NASEG VELIKOG SAMPIONA NOCE.Ocekujem da u toku dana zvanicni sudija objavi imena ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mica Bas Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Evo zvanicnih ekipa koje je dostavio VELEMAJSTOR NOCA, a to su: 1. N O C A2. S E K I 3. S A V A4. S A U L A5. D U L E6. T A K A C7. P R D A8. P I K S I9. ZARE10. DRAGAN Zelimo im lepo pecanje. Pehari su spremni,nema sale. Bicete uredno izvestavani i recju i slikom sa ovog veoma znacajnog dogadjaja, kako za ekipe tako i za nas. B I S T R O !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Oglas:vrlo povoljno jedem prasetinu po takmicenjima skoro dzabe!ako me zelite ta clana ekipe samo pozovote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 I ja bi da prijavim ekipu-Ivan i Ja stim sto bih samo pecanje zbog popunjenosti obavio na Savi,a i blize mi je.Ako dodje do nekog pecenja,mogao bih da ucestvujem sa nekom gajbom pivceta,na proglasenju osvajaca nagrada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Ivane prihvaceno, kes mozes doneti na samu vodu ili u nedelju oko sest sati kod NOce u restoran gde je organizovana klopa.Hrana nece morati da se placa posto ulazi u cenu ulaznice,sem naravno za takmicare koji su izdvojili simbolicnu sumu za ucestvovanje na ovom kupu.Jos dva i po sata do pocetka oleeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Zbog nemogucnosti odlaska u banku ja bi molio organizatora da mi omoguci da uplatim u kesu da bi posmatrao pecanje bar na dva sata. Unapred hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts