NikolaKi Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Da li neko moze da me uputi bar malo kako da uradim mix, koje kupovne mixeve da pomesam? i sta mi je najbitnije kod ove boile. aroma vision baitsova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubokipotok Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 trigga 500gr big sid 200gr red hering 250gr robin red 50gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 trigga 500gr big sid 200gr red hering 250gr robin red 50gr :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 hvala!mada sam vec uzeo red hering i robin red. nisam znao za trigu :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 i sta ide od hemije na ovaj mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 i sta ide od hemije na ovaj mixBas si optimista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 hahahahaha :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 i sta ide od hemije na ovaj mixrecimo moglo bi ovako salmon oil, triga liqid,nutramino,black peeper oil, a moze jos ponesto daj masti na volju Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa borca Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 recimo moglo bi ovako salmon oil, triga liqid,nutramino,black peeper oil, a moze jos ponesto daj masti na voljuzaboravili ste betain Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 i aromu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 i aromu Ocigledno nisi procito post ispocetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted October 11, 2011 Author Share Posted October 11, 2011 Ja sam ga i postavio :friends: nego je cukarp pitao sta od hemije uz mix, dobio je odovor pa sam se nadovezao za aromu da je ne izostavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 pa kako moze da je izostavi kad je naslov plum shelfish i sve se odnosi na njega cak i miks i hemija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Dugo me nije bilo na forumu. Ali da kazem da sam sezone 2011 odlicno prolazio na divljoj vodi sa ovom aromom, mesto sam od juna hranio sa dve vrste boila i sa partiklama. Druga aroma bila je red crab. Mnogo mi se bolje na toj vodi pokazala plumshelfish aroma,tacnije udarci su bili uglavnom na nju. Vecinom sarani,ali bilo je i par amura. I da kazem samo da mi je ove godine na plumshelfish dosao jedan lep od 8 kg.. Od "krupnijih" dosao mi je jos jedan od 5 kg a ostalo je bilo sve sitno 2,3,4 kg. I da kazem da sam proslom sezonom i jos vise aromom plumshelfish prezadovoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Dugo me nije bilo na forumu. Ali da kazem da sam sezone 2011 odlicno prolazio na divljoj vodi sa ovom aromom, mesto sam od juna hranio sa dve vrste boila i sa partiklama. Druga aroma bila je red crab. Mnogo mi se bolje na toj vodi pokazala plumshelfish aroma,tacnije udarci su bili uglavnom na nju. Vecinom sarani,ali bilo je i par amura. I da kazem samo da mi je ove godine na plumshelfish dosao jedan lep od 8 kg.. Od "krupnijih" dosao mi je jos jedan od 5 kg a ostalo je bilo sve sitno 2,3,4 kg. I da kazem da sam proslom sezonom i jos vise aromom plumshelfish prezadovoljan.Filipe a koja je voda u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Ne verujem da si cuo za nju. Neki je zovu Plitka (zbog male dubine) neki Dugacka a neki Strmovacko jezero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Filipe prijatelju ako nije tajna, podeli sa nama kakav mix si koristio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 nikola kad lepo pitas da ti pomognem=triga mix 500gr. byt mix 200gr.red hering 200gr. liver pauder 10gr.liver atrakt 10gr.betain 10gr. nutramino 30ml.aroma p. shelfis 10mljaja sa ljuskom izmeris 450 gr razbijes zamesis i rolaj . ovom prilikom pomogao sam verujem mnogima al to danas SAJMON casti za dan zaljubljenih. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 nikola kad lepo pitas da ti pomognem=triga mix 500gr. byt mix 200gr.red hering 200gr.liver pauder 10gr.liver atrakt 10gr.betain 10gr. nutramino 30ml.aroma p. shelfis 10mljaja sa ljuskom izmeris 450 gr razbijes zamesis i rolaj . ovom prilikom pomogao sam verujem mnogima al to danas SAJMON casti za dan zaljubljenih.oprostite u zurbi sam propustio robin red 100 gr. jebiga mator covek nemojte zameriti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 oprostite u zurbi sam propustio robin red 100 gr. jebiga mator covek nemojte zameriti. :a018: :a018: Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 :a018: :a018:hvalaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 E moj cika Sajmone - odade ti tajnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 E moj cika Sajmone - odade ti tajnuvidis a posle kazu mi matori ne valjamo a od nas ova deca mogu sto sta nauciti.a sto se tice receptura ima sajmon jos, puna sveska Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts