andrija Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Stalno se pise o lovnoj i boili za hranjenje. Nebitno koja je aroma u pitanju , npr banana (ili bilo koja druga),koje pravite od mesanog mixsa - pola solar pola domaci a koje boile pravite od cistog mixa (npr solar) tj koje boile su vam "hranljivije" :lovne ili za hranjenje? da li za hranjenje koristite slabije boile (mes mix) ili za udicu koristite te slabije sa malo vise "signala"? Ja licno koristim iste boile samo za udicu ih naknadno "signaliziram" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Stalno se pise o lovnoj i boili za hranjenje. Nebitno koja je aroma u pitanju , npr banana (ili bilo koja druga),koje pravite od mesanog mixsa - pola solar pola domaci a koje boile pravite od cistog mixa (npr solar) tj koje boile su vam "hranljivije" :lovne ili za hranjenje? da li za hranjenje koristite slabije boile (mes mix) ili za udicu koristite te slabije sa malo vise "signala"? Ja licno koristim iste boile samo za udicu ih naknadno "signaliziram" A koji signalizator koristish?:prst Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Sa kojim boilama hranim, sa tim boilama i pecam. Nikad nisam krstio kupovni mix sa domacim mixevima. Ili kada radim domaci mix ne pojacavam ga sa kupovnim Tako ja radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Sa kojim boilama hranim, sa tim boilama i pecam. Nikad nisam krstio kupovni mix sa domacim mixevima. Ili kada radim domaci mix ne pojacavam ga sa kupovnim Tako ja radim... I ja takodje. Znaci na koju boilu pecam na tu i hranim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 isto andrija kao i ti,lovne malo signaliziram da se razlikuju od ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpix Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Sa kojim boilama hranim, sa tim boilama i pecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts