debeli sremac Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Eto Dejane T dokaz moje teorije.POsle mog posta javili su se dvoje dokazanih sarandzija cija se misljenja ni u kom slucaju neslazu.Sremac kaze belo,a ovaj drugi crno,za okuma masine .Debeli podrzava okumu jer i on verovatno ima dvesta eura za masine pa ce da brani svim silama teoriju okume koja je posle sproa sledeca dobro izreklamirana zahvaljujuci javnom mnjenju i sajtovima na kojima dominiraju i sire pozitivno misljenje distributeri istih.Elem,na prosloj temi sam branio temu kineskih signalizatora(sto sremac ni u kom slucaju nezna da su i delkimi i gomila dobrih signalizatora pravljena u Kini),zato sto je stvarno nepotrebno:"ZA SIGNALIZATORE"(sledeci put citaj0,dati veci novac.A za masine nikad to nisam spomenuo,a ako i jesam izvinjavam se.MAsina dobra je potrebna sarandzijama koji su svoj pecaroski zivot posvetili svakodnevnom ribolovu,takmicenjima itd,tj kome je to alat..Ribolovcima kojima je to amaterizam kao Sremcu,sigurno ne treba vise od okume i sproa.Doduse za ribe koje on hvata i cekrk bi bio dovoljan:-)))o cemu ti pricas. da li neko vise ozbiljno svata ovog coveka??????ja kazerm da mi je okuma dobra do 200e nove a ja imam daive i nisu 200 e i ne guli mi se boja sa njih i imam dobru masinu , a da nisam kupio daive koje mi je covek dao na rate kupio bi okume sutf bele ! i ako ne mos da pomognes coveku onda idi pi pivo na baru ako ti da Rasa!i odanas ne pecam na bari vec na PIncu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NknZgVVW9DQevo jedne dobre mashine za malo para Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Y2UBthcyHEM&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Covek trazi savet koje tri masine da kupi za 200EU a ne jednu debeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 znam , nego isti najlon imaju ove dve masine ! pa reko da postavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Jesi zajeban debeli , znas da i ja pecam sa tom bojom pa ne kcim slike mojih masina :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 a jel imas i muskuh najlona , plavi , zeleni ...ili samo cuveni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Ako ces da se spremas za paradu 5-tog , onda samo crveni najlon :crazysmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessha Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Brate moj,pa za dvesta eura nema potrebe da pitas sta da kupis,Sve su to osrednje masine,okuma,spro i ostale,drugo nista i nemozes.Odes u radnju i kupis.I opet ce neko reci pa ovo joj nije dobro,pa ono joj valja.KAda budes imao osamsto eura za masine onda pitaj.TAko sam i ja uzeo za dvesta pa eto vidis iz sproa su prerasle u shimano:-)))))) He he... em ustedis pare, em dobijes friziranu turbo masinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 o cemu ti pricas. da li neko vise ozbiljno svata ovog coveka??????ja kazerm da mi je okuma dobra do 200e novea ja imam daive i nisu 200 e i ne guli mi se boja sa njih i imam dobru masinu , a da nisam kupio daive koje mi je covek dao na rate kupio bi okume sutf bele !i ako ne mos da pomognes coveku onda idi pi pivo na baru ako ti da Rasa!i odanas ne pecam na bari vec na PIncu ! Nema potrebe da me shvatas ozbiljno,ja sam i ovako veliki zajebant...:-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 o cemu ti pricas. da li neko vise ozbiljno svata ovog coveka??????ja kazerm da mi je okuma dobra do 200e novea ja imam daive i nisu 200 e i ne guli mi se boja sa njih i imam dobru masinu , a da nisam kupio daive koje mi je covek dao na rate kupio bi okume sutf bele !i ako ne mos da pomognes coveku onda idi pi pivo na baru ako ti da Rasa!i odanas ne pecam na bari vec na PIncu ! Nema potrebe da me shvatas ozbiljno,ja sam i ovako veliki zajebant...:-))))decko je trazio nesto i ja sam pokusao da mu objasnim ...... ali ne mos od tebe doci do reci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Dobro ljudi izvanjavam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 koja je razlika u kapacitetu špulni kod Okume distanca surf 60 i 80 npr 0.40 ili 0.45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 koja je razlika u kapacitetu špulni kod Okume distanca surf 60 i 80 npr 0.40 ili 0.45 http://i54.tinypic.com/o53hut.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Hvala na informacijama. Sve sam više ubeđen da ću kupiti okume Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 E cekaj bre,nisam te posavetovao...Bolje ti cekaj(zima ce sada neces ni pecat)pa skupi ti jos desetak iljada pa kupi lepo neku Daiwu i da te Bog vidi...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 šta polovno od daiwe može da se uzme za te pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Cekaj sremca on ce ti sve rec:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 ja sam uzeo one od gore stao sam postavio polovne za 320e dobro ocuvane sta vise malo koriscene koje su iz nemacke dosle u srbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Dejane ako ima za te pare nove mashine okume pogotovo v2 il surf uzimaj i nerazmishljaj.sve ostalo od daiwe il shimana koje vredi je dosta skuplje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 A sta mislite o Okuma Distance Carp Pro INTG DCI60 ili Powerliner PL865? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 800e za masinice...Pa vi ljudi stvarno niste normalni...za ribu koju cu da poljubim i pusitm, takve masinice...) Dobre su i ove osrednje...sve ribe se vade napolje bez problem...samo ako znate da pecate...SURF brate i vozi misko...)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 I napokom rešen problem. Uzimam Shimano aero 10000 XTE Mislim da se nisam prevario , čak šta više bolje su od okume i to mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Okuma Poverliner ili Okuma Longbow!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aciburiku Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Spro super long cast 460 ili Cormoran bull fighter 5pif 5000sta mislite koja je bolja od dve navedene masinice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts