BataKV Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Grile,pitaj Nocu ako je zainteresovan ostala mi neka ronilačka odela,pošto vidim da opet planiraju kupanje.Mi znamo da im neće trebati ali nema veze,da zaradim neku paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 :yahoo: :yahoo: ma to NOCI ne treba on skace komplet u odelu,jedino ce sada da skace kompletna ekipa a ima ih 15 ukupno,ima da dignu nivo jezera,ali to se nece desiti jer nece pobediti :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Prijavljujem ekipu SBS za drugi dvoboj mesto treba zauzeti na vreme... :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Salu na stranu,nagrade zaista premasuju sva ocekivanja :money: :money: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Rece mi Noca,ko bi rekao da ce od zajebancije da ipsdne tako jako takmicenje sto se tice nagradnog fonda,bogami ovaj put cemo ozbiljno zapeti,nema spavanja. :money: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 kod nas se ne moze nista sakriti,ali evo samo nagrada za trece mesto je 500evra za sada plus rodne nagrade pa koga interesuje neka racuna koliko moze biti drugo i prvo.Kotizacija za ovo takmicenje je 1900dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Dobra vam racunica :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Dobra vam racunica :lol: Dare,zbog čega misliš da nije dobra računica?Ovo je,po meni,veoma dobra računica!Za malo para,dobiješ mnogo !!!Bar ti znaš kako je lepo na Basiani,kada se skupi dobro društvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 ‚Naravno Batoo..ovo je bila mala sala...zelim vam lepo pecanje i jos bolje druzenje.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 ‚Naravno Batoo..ovo je bila mala sala...zelim vam lepo pecanje i jos bolje druzenje.... :D :thumbsu::thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Dali su karte rasprodate za tribine Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 ostalo samo prvi red u vodi , onaj do pasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Dali su karte rasprodate za tribineostale su samo VIP loze :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 ostale su samo VIP loze :rolleyes:[/quotE ako je teko puštam karte u prodaju, najbolja mesta sa kokicama po 200e požurite imam samo 30 kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 odluka je doneta,peca samo 10 ekipa.Izvinjavam se svima koji su bili u planu za ovo kolo da se strpe do sledeceg meseca ,pa ako vreme dozvoli da se okupimo ponovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 kakve ti karte pustas Lideru,u ebem ti pa ovde svi tapkare pa sta ce meni i mom rivalu da ostane bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 jel ti imas neko takmicenje sada za vikend Lideru Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 i Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Jel ima neka karta za separe ispred kuce?-normalno sa dva piva ovaj pica uz kartu.Pozdrav svima :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 ima karata kod Lidera,nakupovao covek da mu se nadje ako nekom zafali :friends: :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Druze stari, da otvorimo takmicenje pesmom "kad su sremci Skrenuli"? :skydive: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Druze stari, da otvorimo takmicenje pesmom "kad su sremci Skrenuli"? :skydive:TOOOOOOOOOOOOO samo vesele borbene pesme druze Savo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 jel ti imas neko takmicenje sada za vikend LideruImam Grile na Debeljači a i da objavim karte su rasprodate tako da ko je kupio gledaće a ko nije neka se j..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Imam Grile na Debeljači a i da objavim karte su rasprodate tako da ko je kupio gledaće a ko nije neka se j.....eeeee vala si u pravu :goodjob: :goodjob: :goodjob: Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Juce,prelepog oktobarskog dana,svratih do jezera sa drugom na par sati popodnevnog pecanja,cisto da nas zelja mine,kad ono rame uz rame gospodin Grile i gospodin Noca,pozicija do pozicije,udarnicki treniraju :gym: u najvisoj drugarskoj atmosferi :turkey: ! Rekoh ovo mora biti zanimljivo,ima da se naslusamo svakakvih komentara i da se siti nasmejemo,u cemu se nisam prevario U vazduhu se pored opustene i drugarske atmosfere svakako nazirao i rivalski naboj i lepo podgrevanje atmosfere kao garant veoma zanimljivog predstojeceg duela :sword: Bilo je tu svakakvih povika karakteristicnih za oba aktera koji su nam mamili grohotan smeh,cak je i gazda Mica proveo sve vreme sa nama ne zeleci verovatno da propusti ovu uvertiru Kako je vreme odmicalo jedan od aktera je razvojem dogadjaja sve vise dobijao krila i bivao sve zadovoljniji verovatno osokoljen uspehom i jedva cekao da dvoboj otpocne u subotu,uzivajuci u ironiji spleta okolnosti da pobedjuje ovog momenta prijatelja na pozajmljene mamce od njega Najsmesniji od svega su mi bili momenti kada je bivao upitan od strane prijatelja na cega dobija ribu,koristi li podizac....odgovor sigurno vec naslucujete Ubedjen sam da obojica negde u sebi jarko zele da ih i u subotu sreca namesti na pozicijama jedan do drugog pa onda kom obojci a kom opanci Sve u svemu,kako god,ovaj dvoboj mora proteci u vise nego zanimljivoj atmosferi! Sto se tice simpatija svakako moram ostati suzdrzan jer to mi svakako nalaze profesionalnost prema obavezi objektivnog izvestavanja Karata ima jos samo nekolicina i stoga ne oklevajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts