debeli sremac Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Ma nemoj pogresno da me shvatis...evo sta si napisao, ne zameram ti vec kazem da si pomesao masine...ultegra je u toj velicini mnogo manja od bblc tako da ne moze ni da hoce da ima istu spulnu a i ima bajt, samo na spulni....ma cini ti se ! a koja ultegra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 ti si mozda mislio na neki drugi model i oznaku ultegri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 ma meni je u ocima stalno c14 ultegra . a ona ima pribliznu spulnu sa bblc Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 pa naslov teme je ultegra xtb 5500 ili daiwa entoh 5500, znaci to su dve masine koje su po tezini meni odgovarale, obe su masine do 600gr a BBLC je 790 sto mi ja za ovaj stap veliko jer je balans los, ti si napisao da je ultegra bez bajta a nije ima ga ali na spu;ni, napisao si da ima istu spulnu kao BBLC ali nema jer ima manjui napisao si da je Daiwa laksa a nije , teza je jer je u velicini 4500 ima tezinu 570gr a u velicini koju ja mogu da nabavim a to je 5500 ima 590gr a shimano ultegra 570gr tako da si pobrkao masine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Pa da to i mislim ultegri ima gomila modela...sto srtarih sto novih i to pod raznim oznakama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 pa naslov teme je ultegra xtb 5500 ili daiwa entoh 5500, znaci to su dve masine koje su po tezini meni odgovarale, obe su masine do 600gr a BBLC je 790 sto mi ja za ovaj stap veliko jer je balans los, ti si napisao da je ultegra bez bajta a nije ima ga ali na spu;ni, napisao si da ima istu spulnu kao BBLC ali nema jer ima manjui napisao si da je Daiwa laksa a nije , teza je jer je u velicini 4500 ima tezinu 570gr a u velicini koju ja mogu da nabavim a to je 5500 ima 590gr a shimano ultegra 570gr tako da si pobrkao masine!da . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 hvala bogu da ste se razumjeli hahahahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 hvala bogu da ste se razumjeli hahahahahhahaMa idi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 kada ja sebe budem razumeo ....tek onda mozete reci da ste me vi razumeli ! dotle sam ja u pravu i kada nisam , i sto je naj bitni necu ni kako ja ocu :growl: e gledam jutros windcast je 610 grama a cini mi se onako na stapu daje laksa od entoha Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Mora da te razocaram po meni nije ni bolja ne sdamo u gramazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 pa i cena je veca za 40e Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 Pa pazi kad gledas tako koja ti se cini da je laksa zavisi i od stapa i kako na njemu lezi i da li je izbalansiran...mada meni entoh izgleda nekako kvalitetnije ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Izvini diablo al kako si ga ti ispito dal je balansiran sa entohom il nije.Ja poznajem samo par ljudi ko mene koji su bolesnici i prvo gledaju balans shtapa pa onda sve ostalo.Rott,Ilija su manji deo njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 Izvini diablo al kako si ga ti ispito dal je balansiran sa entohom il nije.Ja poznajem samo par ljudi ko mene koji su bolesnici i prvo gledaju balans shtapa pa onda sve ostalo.Rott,Ilija su manji deo njih.Pa ispitao ga jer sam postavljao masinu na stap...pa posto sam video da je mnogo bolje lezi entoh od BBLC-a kontam da su masine iste tezine(ultegra i entoh) posto je za balans stapa bitna tezina:) e a kad sam video da je ta tezina ok onda sam hteo da vidim sta bi mogao sem entoha da uzmem a da ostanem na toj negde tezini i izbor je pao na entoha ili ultegru xtb(zbog toga samn pitao o inace detaljima masina i iskustvima ljudi jer pored tezine me je interesovao kvalitet rada, dril, utegnutos, mirnoca rada i to je to). Kazem mozda nije idealno izbalansiran jer bi mi trebalo vise vremena da to vidim od tih par minuta u toku kojih sam se igrao sa entohom ali svakako bolje lezi entoh og LC_a!Nadam se da JE REFERAT ZADOVOLJAVAJUCI:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 E a pored ostalog mislim da Ilija i peca na entoha???? cista slucajnost sad sam se setio!A sta ti mislis koliko je bitan i da li je bitan balans ??! Ja mislim da je jeste jer izvlacis iz pribora max. i pritom uzivas max. mislim da se oko toga slazemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Balans za mene je itekako vazan mada kako sam vec napomenuo znam samo par ljudi koji prvo to gledaju pa onda sve ostale karakteristike.Kod nas se obicno gleda ko najdalje baca stim shtapom i da se kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 i sta ti sad nas pitas u stvari? ja sad nista ne kontam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 Pa nisam koristio ni jednu od te dve masine duze od pola sata i interesuje me koju je bolje kupiti? A ispalo je da su obe dobre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 ja glasam za wincast , a ti dubi na glavi jel nemam bblc Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Kupi ultegru!!Ja na spodu imam xtb samo vecu od 4500,mislim da je 12000 ili 14000.Posle 4godine i dalje je utegnuta kao i prvi dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Kupi ultegru!!Ja na spodu imam xtb samo vecu od 4500,mislim da je 12000 ili 14000.Posle 4godine i dalje je utegnuta kao i prvi dan! Da zavrsimo agoniju i da platis pice!!! :goodjob: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 Da zavrsimo agoniju i da platis pice!!! :goodjob:videcemo ali pice ste zasluzili, resio sam bblc je na oglasima i eto javicu bas sta sam odlucio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Ma matori kupi oba kompleta pa menjaj kako ti se cefne...ima se moze se Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Posto se dosta ljudi zalozilo da pomogne mislim da je red da izvestm iste da su kupljene tri komada daiwa entoh 4500.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts