ivankole Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 sta mislite o ovom štapu? u pitanju su 13 ft, 3 lb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Imam te stapove u toj librazi, onu crnu (tamno sivu ) verziju koja kao zvuci za najbolju i stapovi su odlicni, pravi za uzivanje u zamaranju ribe a ni daljina im nije toliko strana!!! Izrada je dobra kad se uzme u obzir da se radi o stapovima neke nize srednje klase. Znaci ako ih uzmes neces pogresiti. Ja cu moje prodati na zimu kad zavrsim sezonu samo iz razloga sto meni za moj nacin riboliva vise odgovaraju malo tvrdji stapovi a najvise bi voleo kad bih mogao da zavrsim i ove jer stvarno su dobri ali stapovi koje cu kupiti su malo skuplji i ne mogu si priustiti dva kompleta :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zix Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Extra stap neunistiv,samo sto ima jedinu manu a to je da se posle izvesnog vremena pocne ljustiti lak sa njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandarx Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Koliko se krecu polovni pomenuti stapovi iz te serije 3kom. Min - max... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 ja sam moje prodao za 200 e. To je neka realna cena + - koji euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 imam ih ja perfektni stapovi a kupio sam novi komplet tako da mi stoje ako neko hoce nek se javi.u super su stanju stara crna serije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts