nuce Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 unapred hvala svima,da li neko moze da mi kaze koje boile da koristim u ovo doba godine?posto sam probao sve vrste boila koje imam i nije urodilo plodom.a to sto imam su sve vocne vrste.nadam se da ce neko izaci u susret pocetniku sarandziji.hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Reka, divlje jezero, komercijalno jezero, bara..> zavisi de pecas,u glavnom sad je aktualno mesno, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuce Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Reka, divlje jezero, komercijalno jezero, bara..> zavisi de pecas,u glavnom sad je aktualno mesno, pa planiram da idem na neku komercijalu za kraj sezone,sta bi mi za tamo trebalo od boila da kupim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 tesko pitanje, mozda jede svasta i nista,ili obican kukuruz, il cuk, zavisi gde zivis, da ne kupijes, kilo ovih ili onih, pa da ti stoje celu zimu u zamrzivacu,ako si iz bg, imas u meredovu, kraj.bloka 45. male kesice po desetak boila,izvadjene iz original pakovanja. taman za jedno pecanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuce Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 tesko pitanje, mozda jede svasta i nista,ili obican kukuruz, il cuk, zavisi gde zivis, da ne kupijes, kilo ovih ili onih, pa da ti stoje celu zimu u zamrzivacu,ako si iz bg, imas u meredovu, kraj.bloka 45. male kesice po desetak boila,izvadjene iz original pakovanja. taman za jedno pecanje.hvala puno i bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 unapred hvala svima,da li neko moze da mi kaze koje boile da koristim u ovo doba godine?posto sam probao sve vrste boila koje imam i nije urodilo plodom.a to sto imam su sve vocne vrste.nadam se da ce neko izaci u susret pocetniku sarandziji.hvalaZa koju te komercijalu konkretno interesuje,da bi znali kako da ti pomognemo? U sustini je smrketa upravu da sad uglavno idu mesni boili, neznam dal je neko pokusavao sa nekom vocnom u skorije vreme. Baka i sl. pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuce Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Za koju te komercijalu konkretno interesuje,da bi znali kako da ti pomognemo? U sustini je smrketa upravu da sad uglavno idu mesni boili, neznam dal je neko pokusavao sa nekom vocnom u skorije vreme. Baka i sl. pozzinteresujeme mika alas cuo sam da je lepo jezero pa bih isao tamo da se oprobam.jel ima neko da zna nasta da pecam?hvala i bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 tamo cepaj samo na secerac i nema glava da te boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ponesi kukuruz i cepaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Ponesi kukuruz i cepajNa miki proslog vikenda kukuruz nije hteo ni da pomirisi.samo neko meso,frankfurtska npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 triga mix 500 gr. byt mix 200 gr red hering 200gr. robin red 100gr. liver puder 10gr. liver atrakt 10gr. betain10gr. 30 ml nutramina 10 ml. plum shelfis 400gr. jaja nepravi i pecaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 auuuuuu srele pa neide covek na takmicenje.Mozda nema toliko novca da baci Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 jane kad krecis onda krecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Za koju te komercijalu konkretno interesuje,da bi znali kako da ti pomognemo? U sustini je smrketa upravu da sad uglavno idu mesni boili, neznam dal je neko pokusavao sa nekom vocnom u skorije vreme. Baka i sl. pozzBakin kolac radi na Basijani i sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 i na backom jarku radi voce banananana tuti za ne poerovati , a na meso sve sica neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 jane kad krecis onda krecis I kada okreci stvarno okreci i ostane bez 70eur za slobodno pecanje na 1 dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 triga mix 500 gr. byt mix 200 gr red hering 200gr. robin red 100gr. liver puder 10gr. liver atrakt 10gr. betain10gr. 30 ml nutramina 10 ml. plum shelfis 400gr. jaja nepravi i pecaj Ne verujem da ti na slobdno pecanje ides sa ovakvom bojlom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ne verujem da ti na slobdno pecanje ides sa ovakvom bojlom! Pa ti mislis da on ide na pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaleKI Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Baka ili tutti-frutti,ja licno stavim na to EA TF Nutrinu aromu i u ovo vreme peca da ne verujes.Ne treba preterivati sa hemijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts