Bacid Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Čemu služi dugme ’’report’’ koje toliko vas stiska?Report služi da prijavite neprimeren post moderatorima.To konkretno znači da ukoliko ste naišli na post koji je neprimerenog sadržaja ili smatrate da tom postu nije mesto u kategoriji u kojoj se nalazi jednostavno pritisnite ’’report’’ i ukoliko zelite unesite komentar kada vam se otvori sledeći prozor.Molim vas da ne pretiskate dugme ukoliko nema potrebe jer bezpotrebno stvaramo dodatni posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 I dalje masovno pritiskate dugme ''report''. Molim vas da procitate uputstvo iz gornjeg posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Treba objasniti cemu sluze kartice MultiQuote i Quote.Verovatno se report stiska iz razloga kada neko hoce da odgovori na necij odgovor u postu pa prvo ide na report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Treba objasniti cemu sluze kartice MultiQuote i Quote.Verovatno se report stiska iz razloga kada neko hoce da odgovori na necij odgovor u postu pa prvo ide na report. Dobar predlog. Postavicu uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 jos kad bi svi clanovi prvo procitali uputstva o koriscenju foruma pa onda da predju na koliko ko baca i ko sta koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 ja mogu da se izvinim jer sam par puta stisnuo dugme report u brzini zeleci da odgovorim... asocira me na reply... inace odlicno znam cemu sluzi dugme i bez citanja uputstva pa sam presao na teme koje me zanimaju a ti si ganicu otvorio temu o daljini izbacaja sa pva pre nego sto si znao da okacis sliku na temu, tako da ne znam sto se javljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 ja mogu da se izvinim jer sam par puta stisnuo dugme report u brzini zeleci da odgovorim... asocira me na reply... inace odlicno znam cemu sluzi dugme i bez citanja uputstva pa sam presao na teme koje me zanimaju a ti si ganicu otvorio temu o daljini izbacaja sa pva pre nego sto si znao da okacis sliku na temu, tako da ne znam sto se javljaskao prvo ni ovaj forum a ni ova tema nije da se raspravljas, ko je sta znao da uradi nego za druzenje i sirenje znanja,a to sto si se ti naso u ovom to je tvoja stvar . mozda sam i ja stisnuo dugme greskom i ja mogu da se izvinim a tebi nemam sta da objasnjavam jer je tebi ocigledno sve jasno i sve znas, pa ti ovaj forum sluzi u druge svrhe. kao sto znas da ja nisam znao da okacim sliku. Ja se i dalje ne trudim da okacim sliku jer me ne zanima - jer znam da stavim link i mislim da je bolje staviti link jer zauzuma manje mesta. izvinjavam se i na tome sto sam morao da odgovorim na ovom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 tvoj post mi deluje kao prozivka, ne mene nego bilo koga, pa sam zato tako odreagovao... nista lose nisam mislio i izvinjavam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 tvoj post mi deluje kao prozivka, ne mene nego bilo koga, pa sam zato tako odreagovao... nista lose nisam mislio i izvinjavam se :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Multi qote, odaberes postove koje ponavljas, sa nekim odvgovorom ili ne, a qwote samo jedan post, za multi. treba jos dugme ,more repley options klik, i svi postovi se naslazu, .sad redosled je kontra, da ne ponavljam.eto primer gore. edit dugme da popeavis sta si zabrljao. . save changes, klik.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 I dalje gomila korisnika pritiska report i tu upisuje svoj post. Posle se zale kako nema postova ili kako se ne pojavljuju.Postova nema jer umesto u mesto predvidjeno za post vas post upisujete pritiskajuci dugme ''report''. Molim vas jos jednom da procitate uputstvo sa pocetka ove teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 I dalje gomila korisnika pritiska report i tu upisuje svoj post. Posle se zale kako nema postova ili kako se ne pojavljuju. Postova nema jer umesto u mesto predvidjeno za post vas post upisujete pritiskajuci dugme ''report''. Molim vas jos jednom da procitate uputstvo sa pocetka ove teme +1 Svaki dan dvojica do trojica korisnika pritiskaju report dugme i tu kucaju svoj post...Molim vas da procitate uputstvo kako da postujete na forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts