sumadinac Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 do sada sam koristio samo kukuruz i za hranjenje mesta i za mamcenje udice od proleca planiram i da hranim i da pecam boilom,pa me zanima preporuka za neke mikseve(sam bih pravio) i naravno da nije nesto preskupo.koja kolicina bi mi trebala za hranjenje,kako hranite u brzoj vodi i sve ostale korisne informacije bi koristile.pozdrav i hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 ovo i mene zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Lepa tema ako mogu bar malo da pomognem.pecam vise od 15 godina na reku kod nas u Makedonii..Vardar..70% sam lovio na kukuruz ali zadnji 3 godina pecam i na boile..Rezultati su skoro isti bar se meni to desilo samo preko dana, uvece boila 100% po dobra to ne mogu da objasnim i neznam zasto e tako.. velicina boila najvecu 12ku i kad gi izrolas, pritisni gi odozgo sa zadnja strana rolera da dobiju onaj plocesti oblik..obavezno..dobro radi na sve kremaste arome, druga kombinacija scopex jagoda , banana jagoda, ali za vardar sicret agent Rod Hacinson je br 1..Koristim predveze ne veci od 10 sm i olovo 100gr ...napomena.. nemoj da dipues mamci pecaj na ono sto prihranues izbegavaj babuske i klenove..pozdrav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 neki miksevi i sta mi treba za izradu boila znaci ne nesto preskupo moze i neke kucne napravice koje koristite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Napravi sam neki mix ako vec ne kupujes, uzmi ..pro vitamin.. dd bait 250 gr jedna supena zlica na 10 jaja, ja tako radim i ne koristim druge stvari, aroma i zasladivac obavezno pod normalnim kolicinama..pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 hranio bih poziciju naprimer tri cetiti dana i onda lovio i naravno to mesto bih odrzavao koliku kolicinu boila bih trebao spremiti i na koji miks bi se riba najbrze navukla.da li treba hraniti i sa kukuruzom i ostalim semenjem ili cista bolila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts