Komar Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Imam priliku da veoma povoljno nabavim ovakva 2 štapa, dužine 3,6m i 3,5lb.Bez obzira na povoljnu cenu, zanima me da li je neko koristio ove štapove, ili neke druge Energofish štapove i kakva su iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Moj Zet ima verziju 3.60 3.5lb koji je suvise mekan, i nemoze se bas pohvaliti nekom bacackom sposobnoscu, jednom recju glindzav i neprecizan, i ima verziju 3.90 3.5 lb koji nemoze dase poredi sa gore navedenim jer je mnogo bolji baca do 120m i lepo radi na ribi, znaci ako imas prilike uzmi 3.90 3.5lb mnogo je bolji od 3.60 3.5 a cena je skoro ista ako se nevaram pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 jel ti stapovi imaju 50 + prvu kariku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 U međuvremenu sam imao taj štap u rukama onako nasuvo, jeste pomalo glindžav, ali nekako mi ne liči da je 3,5lb? Pre bih rekao 3lb. U dužini 3,9 ga zasada nema, ali meni nije hitno, kupiću kad stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 jel ti stapovi imaju 50 + prvu kariku?Čini mi se da je manja, možda oko 40mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts