Smiley:) Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=nVWhukljbdQ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndresMoreno Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Me like it!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 I meni se svidjaju... http://www.youtube.com/watch?v=T6bvjtTnU3k&feature=related Da li neko peca sa Harrison Torrix-ima, utisci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 UH kako lep i elegantan stap,u kvalitet nesumnjam.Samo mora da mnoooogo kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 275 funti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Kao sto je Jane napisao tije cena u prodavnicama za ove stapove.Ali ako sebi hoces stap da opremis po svojoj potrebi,zamislu,zelji a da ti budu i unikati stapovi,onda ti mozes izaci po istoj ceni kao i u radnjama ili mnogo skuplje!Sve zavisi kakve komponente stavis na stap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Primetio sam da se na engleskim forumima uglavnom vodi polemika u izboru stapa izmedju Harrison-a, Free Spirit-a i malo redje Century-a... ( svi mogu biti custom made )Nisam primetio da neko peca sa Harrison-ima u Srbiji ( ovo se odnosi na saranske stapove, varalicaraca ima prilicno ), bilo bi odlicno kada bi neko iz prve ruke mogao malo da kaze o ovim stapovima, posto to oni izgleda ocigledno zasluzuju...Englezi mi nekako nisu merodavni, ne mogu da procenim sta je za njih allround rod, a sta motka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 ja sam peco na harrisona chimeru bruse ashby izvedbu (jedan od redjih shtapova) 13 3,25lb po meni jedan od najboljih shtapova koje sam video.Odlican bacac nije mocuga al je veoma precizan i oshtar a sdruge strane odlican na ribi,Mana tezi i mnogo deblji od FS H-is i kruci.Ko je za all roundera do 140 metara ovo je odlican shtap ako mu nesmeta debljina.Fenomenalna zavrshna obrada i odlican carbon koji sam video jedino na FS shtapovima vishe klase.Torix je poput h-is i nije najaci shtap u harrisonovom arsenalu vec je to trebushet pa onda chimera.Torix je shtap poput h-is za ljude koji bi da uzivaju u pecanju al i da uzivaju u perfekciji od shtapa.Torix je isto izradjen od istog carbona kao i FS H-is shtapove. http://img811.imageshack.us/img811/4805/21112010766.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Evo akcija Torrix-a 12ft 3.25lbhttp://i40.tinypic.com/s5zgpv.jpgsliku sam pozajmio odavde Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ima li ko sta da kaze o Torrix TE 12.6ft 3.5lb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasić Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 torix je izuzetno zahtevan stap za izbacaj. Traži izuzetnu tehniku da bi se postigle maksimalne daljine.A što se tiče sličnosti sa free-spiritom to je isti blank uradjen u Harisonovoj fabrici u Londonu.Kada sam kupovao svoje štapove bio sam u velikoj dilemi izmedju torixa i FBS-a i onda sam uzeo u ruke Harisson balistu i ljubav na prvi pogled i za sva vremena.štap je spiralno pleten ali od različitih karbonskih vlakana kroz štap tako da odgovara različitim zahtevima različitih zona štapa,mislim da to oni zovu UD.Ne postižu se basnoslovne daljine u izbačaju ali se sa njim može pogoditi u oko, uopšte nije zahtevan i može se dostaaaaa opteretiti. Moji su 12f, 3,5lbs ali sa ribom na štapu imam osećaj kao da su od dve i po libre.Uz sve to možete svaki od Harrison štapova uraditi po svojoj volji i mogućnostima. Uglavnom u Harrisonu imaju štapove za sve prilike, samo treba odlućiti šta vam treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COBU Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Pozdrav drustvo,prije nego krenem u nabavku blankova htio bi se jos jednom ovdje posavjetovati . Naime u planu su torrixi 12ft 3,25lb ili torrix TE 12,6ft 3,5lb. Na njih ce doci KWSG vodilice medjutim to sada nije vazno vec zanima me razlika u akciji , ostrini stapa. Naime imam Set stapova Balista 13ft 4lb i NG+ 12ft 2,75lb sto znaci pashu mi takvi stapovi koji nisu preostri i tvrdi. Ustvari trazim nesto izmedju ovih stapova koje imam . Eto bio bih zahvalan za svaku reakciju sto se tice usporedbe izmedju ova dva torrixa.Unaprijed se zahvaljujem i nadam se da nisam upao u pogresan topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskopetkovic Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Kako je dobar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts