Bacid Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Da li postoji okrutniji, a legalan nacin ribolova? Fuj http://youtu.be/qHV25Adv6ck Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Strašno...Odvratno Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 vi to gledate drugim ocima ! moje ideje su pribliznije u ovom momentu Amerikancima , mada sam plakao 7 dana jel su moji trebali da idu da zive tamo i ja sa njima ! evo zasto , od nas nije dozvoljen luk i strela ovoga tipa bez dozvole a kod njih jeste . i ja bi voleo ovakav luk mada gadjanje u vodu mi nije nesto zaniljivo! zato bi ja gadjao ovu dvoicu i vristao od smeha zajedno sa saranima SADA BI VI REKLI EVO GA MASOVNI UBICA!!! aaaaane ako bi jezero bilo moje zakonom privatne svoine koji mi ovde nemamo , ja bi mogao da ga ubijem ko zeca (da ne kazem ko srana ) zbog ulaska naa posed bez dozvole ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Nisu samo njih dvojica poenta. U jednom delu videa ih ima gomila kad su na onoj brani. Ja ne mogu da zamislim koliko ljudi to tamo praktikuje. Uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Odvratno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Uhh... gledao sam ove klipove i sl. Kod njih imate takmičenje u grabuljanju surf štapovima, lov šarana lukom, čak i smuđa (našeg) ne vole jer nije njihov autohtoni pa je i on nahebo. Skoro sam tražio neku opremu za padobrane i vidim da lik prodaje već gotove, namenski napravljene lukove sa ugrađenim čekrkom. Tako da nemojte da se iznenadite ako vidite ovu "disciplinu" i kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 vidi sad ovo kod nas bi mrao da gadja bar dva dana da pogodi nesto ! znaci da ima tamo sarana ko drva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Da li postoji okrutniji, a legalan nacin ribolova? Fuj http://youtu.be/qHV25Adv6ckI šta je ovde njima interesantno i smešno?Stoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Evo pogledajte i ovo..STRASNOOOO!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mXf-dBue87g&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Jos jednom-glupi i retardirani amerikanci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Sta bi oni rekli o nama,kada bi videli sta mi radimo sa cverglanima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 ma j..... ih sve u u......!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Ako sam dobro upoznat, mislim da kod njih saran nije ni blizu popularan i cenjen kao kod nas, cak mislim da ga nije dozvoljeno vracati nazad u vodu ukoliko ga upecas! Smatraju ga skart ribom, slicno kao kod nas sa babuskom, cverglanom... Ali, svakako da je ovakvo izivljavanje daleko od dobre zabave, uzivanja ili ne znam cega! Bar za moj ukus...I definitivno pokazuje i dokazuje stanje poluretardiranog uma poluretardiranog naroda... Jednom recju: BLJAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts