debeli sremac Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Setam pored reke kojoj ne bi otkrivao ime trenutno radi cuvanja ribljeg fonda. recica nije duboka u tom delu negde do metra , voda skoro da stoji.nad recicom da je tako nazovem suma se nadvila, obala pokrivena travom ali blizu voda ! setajuci spazim klince sa meredovima kako nesto vataju . reko isti kao i ma kada smo bili klinci vatali babuske da pecemo iza supe !kad ja malo blize klinac drzi sarana u meredovu cirka 16 kila . stavlja ga u sak i vija veceg . i naravno ja poludim pocnem da ih vijam i onda sam svatio da ih ima vise! naravno ko ce da se kaci sa debelim koji mase kamom , pobegose oni a ja oko bacim u vodu i vidim peraje ogrono . u medju vremenu dozovem Baneta i bez razmisljanja uletim u vodu . jeste ladna ko k... ali slika je slika ! uspem da obuhvatim sarana gde me je DOBRO UDARIO PO GRUDIMA I POPRSKAO PO FACI ! Dizem ga i vidim da je preko 40 kila onako pausalno , kukam da me Bane slika ! slika je ostala u telefonu A JA SAM SE PROBUDIO MOKAR !NAIME U MOJOJ SOBI JE MOST REGAL , A DOK SAM SE JA TUKAO SA KLINCIMA UDARIO SAM GA RUKOM I PROSUO CASU VODE NA SEBE KOJA JE BILA IZNAD MOJE GLAVE , TAKO DA BOL PO GRUDIMA JE BIO REALNA I ONO PRSKANJE PO FACI ! zima jos nije ni pocela a snovi sve ludji ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 eeeeeeeeeeeeeeee........ da vidis samo koliki je ovaj moj bio sto mi se otkacio ispred meredova.... taj tvoj je keder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 jesi ti nekada pecao iza regala ! i pritom se pitao kako ce da uzme kada nema vode ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ja sam našao krljušt pored radijatora i napravio tendu letos... šalu na stranu jedno vreme sam imao zvono za mob. Delkim signalizatori, bilo je da se skine sa net-a. Ne preporučujem jer ćete dobiti tikove posle nekog vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 hehehe....ja celu noc udaram kontre u prazno,sav se umoran budim....od sada prelazim na vlazne snove,bolje da se budim sa dignutim nego umoran.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 eee sta ja sve sanjam! jednom me zmaj vijao a nigde svetok djordjeta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ja sam našao krljušt pored radijatora i napravio tendu letos... šalu na stranu jedno vreme sam imao zvono za mob. Delkim signalizatori, bilo je da se skine sa net-a. Ne preporučujem jer ćete dobiti tikove posle nekog vremena http://www.carper.co.uk/#/carp-alarm-ringtones/4536829069 Evo pa ko hoce nek skine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts