ganic Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 pitanje dali neko zna i sta mislite gde se prave century-blank , dali se rade i oni u kini i dali je i njihov karbon kineski- vijetnamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Sta je ovo iznad?? Century blankovi se prave iskljucivo u Engleskoj autoclav tehnologijom citao sam o njima u jednom casopisu i nijedan stap neide u proizvodnju dok se min. godinu dana testira na vodi u svim uslovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Sta je ovo iznad?? Century blankovi se prave iskljucivo u Engleskoj autoclav tehnologijom citao sam o njima u jednom casopisu i nijedan stap neide u proizvodnju dok se min. godinu dana testira na vodi u svim uslovimaDa se proizvode u engeskoj je tacno.da testiraju svaki shtap na vodi ne.nego svaki novi proizvod koji izbace a to rade svi.da su testirali svaki shtap ne bi imali toliko rekamacije na novu seriju za razike od stare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Jane samo prenosim sta sam citao u saranskom magazinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Ja samo se nadovezujem na ono tvoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Onda su ovom mom prijatelju koji je uvoznik ovih stapova za Bugarsku poslali samo dobre stapove, dosad nema reklamacija ako se neracuna ljudska glupost i lomlenje stapova vratima auta i slicno !PS. inace doooosta se tih Centuriya prodalo i prodaje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Nigde nisam napiso da nevaljaju shtapovi.U 90% slucajeva sve shto je izradjeno u engleskoj handmade je odlicno i sa super kvalitetom.Shto se tice kvaliteta nove i stare serije pecao sam na staru i novu i josh pecam na novu.Nekoliko reklamacija shto stara serija nije imala je provodnik 50mm zna da odpadne onaj unutarnji deo.Lak na provodnicima ispuca nakon samo jedne godine korishcena(za razliku od starih koji i dan danas nema shanse da popucaju),oko lomljena shtapova da i nepricam i to ne ljudskom greshkom koji je razlog 90% svih lomljena shtapova nego zamaranje materijala.Ako kod tvog nema neznaci da nema nigde u svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Ja sam samo napisao svoja zapazanja i nista vise, sto li te to toliko rastrevozilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beni Alfeldi Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 najbolji saranski stapovi ikada napravljeni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 i ja mislim da su stvarno vrhunski stapovi jer sve sto sam video i probao je savrseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ima li neko FG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ima li neko FG? Imam Ja,sto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Koje imas, 13 3,5?Jel su motke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Upravo te imam i nisu motke nego perfektni stapovi,Svasta se pise bez ikakvog osnova,moras da otpecas sa stapom da bi mogao da steknes svoje misljenje o istom a ne na osnovu price nekih koji su pecali sa svim stapovima na svetu,sto je nemoguce moras priznati.Meni je legao od prvog dana i prezadovoljan sam zaista po svim osnovama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Kako kazes, svasta ljudi pisu... Al cinjenica je dok ne vidis, probas, nista od price!Znaci, ti kazes da nisu pretvrdi... Aj pa cemo da vidimo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Upravo te imam i nisu motke nego perfektni stapovi,Svasta se pise bez ikakvog osnova,moras da otpecas sa stapom da bi mogao da steknes svoje misljenje o istom a ne na osnovu price nekih koji su pecali sa svim stapovima na svetu,sto je nemoguce moras priznati.Meni je legao od prvog dana i prezadovoljan sam zaista po svim osnovama. Ne pise se tako samo o stapovima, nego i o svemu ostalom!Svi sve znamo, svi smo za sve strucni, a malo je nas koji smo u rukama drzali ili koristili nesto od toga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Jesu li to oni FUCKING GOOD? Ili nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Upravo ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalicuss Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ne pise se tako samo o stapovima, nego i o svemu ostalom!Svi sve znamo, svi smo za sve strucni, a malo je nas koji smo u rukama drzali ili koristili nesto od toga! Tačno tako.Zapitaj se samo koliko si puta i ti sam komentarisao nešto što si samo video na internetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 kakvi bre tvrdi fg . ali svako po svom misljenju moze ti reci, po meni spadaju u srednje mekse stapove na ribi i radi ceo stap kad vadis ribu a extra jake i bacaju velike tezine inace su odlicni stapovi. a sto se tice komentara ja sam jedan od onih koji komentarisu ono sto su koristili i inace ne komentarisem nesto sto nisam probao i koristio. naravno opet kazem moje misljenje to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Tačno tako.Zapitaj se samo koliko si puta i ti sam komentarisao nešto što si samo video na internetu. Retko kad!Da ne kazem nikad!?Prokomentarisem da mi se dopada ili ne, ali samo vizuelno, i na tome se moj komentar zavrsava...Upravo iz razloga sto to nesto nisam imao prilike da koristim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 kakvi bre tvrdi fg . ali svako po svom misljenju moze ti reci, po meni spadaju u srednje mekse stapove na ribi i radi ceo stap kad vadis ribu a extra jake i bacaju velike tezine inace su odlicni stapovi. a sto se tice komentara ja sam jedan od onih koji komentarisu ono sto su koristili i inace ne komentarisem nesto sto nisam probao i koristio. naravno opet kazem moje misljenje to.A šta bi to bile velike težine? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ove godine razmisljao da kupim posto su mi bili ponudjeni novi fg 3,5 lb po pristupacnoj ceni, Na oko nista specijalno, sklopim stap malo protresem stap mi je bio tezak , jak je ali isto tako i po malo glindzav,kratak rukohvat za moju visinu 1,87cm, po mom misljenju nista vise od prosecnog stapa ! Nekome mozda odgovaraju! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Kako moze stap koi kosta vise od 210 funte da bude pristupacan,a u isto vreme i prosecan stap.Pristupacno i prosecno je nesto od 50evra.Century FG je skup ali zato vrh od stapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 A šta bi to bile velike težine? Za mnoge je sad reper pva pomarandza od 200 gr plus olovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts