Lorant Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Hvala! Nasao bocu i gorionika kod Metroa, u Ekspres gasu. Ako treba onda i zamenu ili napune. Grejac od 1.5kW stize sutra, znaci ima sanse da prezivimo vikend Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Od svih pećki koje sam imao priliku da koristim ili vidim, ova pećka je za mene ostavila najbolji dojam. Bezbedna, napravljena po istoj tehnologiji kao one kućne na gasnu instalaciju sa svim potrebnim senzorima. Male dimenzije, 2KW, ne zauzima prostor u šatoru, nemački proizvođač. Nema otvorenog plamena. Priključuje se na naše standardne boce. Drugim rečima - to nije grejalica.Košta od 140 do 180 eur, u zavisnosti gde se kupuje. Kod nas, naravno, je nemaaa. Slika je sa sajta:http://carpio.si/shop/index.php?route=product/product&path=97&product_id=206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Ovu grijalica sam ja porucio dobijam sledece sedmice od Firme Seven Oaks ima dva osiguraca tri Stufe grijanja,potrosnja plina od 50-120 grama na sat cjena 150€ sa crjevom i osiguracima,inace grijalicu koriste lovci vamo na zapadu. Dalji izvjestaji sledece sedmice.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Najbollju plinsku grejalicu ima Billy!!!Definitivno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Ne postoji najbolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Ne postoji najbolja Postoji...Billyjeva!Definitivno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Ideš u off, ne postoji najbolja Послато са M83G уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Ideš u off, ne postoji najbolja Na tvoju zalost, a na moju srecu, neko drugi odredjuje sta je off... I ne znam sta si nadro vise?Opusti se, uzivaj...A kad Billy bude okacio sliku svoje, te objasnio kako radi, onda ces shvatiti zasto je najboja!Definitivno najbolja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 postavio si post:Najbollju plinsku grejalicu ima Billy!!!Definitivno! bez slike, objašnjenja, ičega!!! po čemu je najbolja? malo troši? malih dimenzija je? japanska je? napiši nešto konkretno, molim te 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Strpljen-spasen... A kad Billy bude okacio sliku svoje, te objasnio kako radi, onda ces shvatiti zasto je najboja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Strpljen-spasen...Da druze . Sta je to uopste grejalica ? Mijatu moras da nacrtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Ko je tebe šta pitao? Razumeš se u ribu, u kerove a sad i pećke? Moderator Nebojša je stavio post bez slika i obrazloženja uz konstataciju NAJBOLJA. Na to sam ukazao svojim prvim postom misleći da moderator neće ulaziti u diskusiju bez potrebe a i sam vidi šta je napisao. Molio bih administratora da obriše ovu konverzaciju. Većina tema ode u off samo zbog jednog posta. Послато са C5303 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Xaxaxaxaxaxa Druze tebi nije dobro , preozbiljno shvatas sve . Nije ovo sednica u skupstini pa da donosimo zakone o kojima zivot zavisi . Forum na kome smemo valjda malo i da se nasalimo i ponekad i skrenemo sa teme . Ti kao da si radikal , mora da su u rodu sa SEKIJEM I dobro eto ja sam tebi na nekoj ,prosloj, temi rekao : " Ko je tebe sta pitao mijate ? " , eto sad si ti pitao mene i neka to bude 1:1 Sta ces ja sam iz majstorske porodice mogu i auto da ti popravim ako oces 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Moderator Nebojša je stavio post bez slika i obrazloženja uz konstataciju NAJBOLJA. Na to sam ukazao svojim prvim postom misleći da moderator neće ulaziti u diskusiju bez potrebe a i sam vidi šta je napisao. Molio bih administratora da obriše ovu konverzaciju. Većina tema ode u off samo zbog jednog posta. Moderator nije ulazio u diskusiju bez potrebe, vec je samo potvrdio svoj prethodni post... Ako ga neko nije procitao, ili ga nije shvatio kako treba! Administratori i moderatori vrlo savesno rade svoj posao (brisu nepotrebne i neumesne postove), tako da Ti o tome ne moras previse da brines!Bilo kakvu sugestiju na neki post koji Ti se ucini nepotrbnim ili nesuvislim mozes da uputis administratorskom timu preko malog tastera Report, koji se nalazi u dnu svakog posta, i koji upravo za to i sluzi, a nadlezni ce vec proceniti kako ce odreagovati. Ova tema svakako je u off-u vec poodavno, jer, ako si je citao od pocetka, a verujem da nisi, onda si video o cemu je zapoceta, o cemu se na njoj pisalo, koliko je bila ozbiljna/neozbiljna, i da na njoj nije pisano bezmalo 5 godina, a moj post je bio samo mala provokacija da se na njoj nastavi pisanje...Izmedju ostalog, kao sto napisah, da si je procitao od pocetka, a ponavljam, verujem da NISI, video bi da se o Billyjevoj grejalici vec pisalo! Toliko o Tvojoj brizi o radu i uredjenju foruma... Zato Te molim, vrati se na temu "vicevi", i nastavi svoje pisanje tamo, jer ipak ti to najbojlje ide! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Sta fali grejalici sa Najlon pijace,onoj od 1000 dinara? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Mislim da bilijeva grejalica nije bas za javnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Sta fali grejalici sa Najlon pijace,onoj od 1000 dinara?Mene bas ta interesuje . Nemogu da nadjem na netu slike , aj ako naletis na neko sliku baci je ovde na temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Sta fali grejalici sa Najlon pijace,onoj od 1000 dinara? Nista radi posao,ali moze da bude lako pa pa Limare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Ne moze nikako da bude tako Daxe,hahahhaha.......za cega ti glava sluzi? ja ima tu grejalicu,mala kockasta a imam i Rusku okruglu,malo pripazis,ponasas se normalno i bez problema,na 17 ispod 0 sa polu otvorenim vratima spavali u sortsevima i majicama,3 noci od sumraka do svitanja potrosena ona boca od 5l s tim sto smo kuvali na istoj. Za te pare tipa 200e pre bih kupio agregat pa imao i grejanje i struju u satoru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Mene bas ta interesuje . Nemogu da nadjem na netu slike , aj ako naletis na neko sliku baci je ovde na temu Najnoviji proizvod za 2017.god hahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Najnoviji proizvod za 2017.god hahahhaTo je ta burazeru kako greje ovo cudo ? jel moze da ugreje sator tj ako nista bar da smlaci malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Cuj, da ga smlaci?!Moze da ga spali u roku od par minuta...Ni rajsferslus da ne ostane! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 na minus 17 u satoru plus beskonacno,da se slogiras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Ja Anacondu Fortress grijem sa ovakvim sranjem od grijalice i ne bude mi zima, mozes da se skines u majicu u satoru. A Limare vi ako ste bili u kratkim majicama na -17 u satoru, onda je to neki sator manji kad ga je tako ugrijalo, ali ipak dvije grijalice su dvije grijalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Cuj, da ga smlaci?!Moze da ga spali u roku od par minuta...Ni rajsferslus da ne ostane!Uskoro cu probati ovo cudo Mislim ne da spalim sator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts