Limar Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 svako je kad je bio klinac isao na pecanje i bez suncobrana za noc a ne grejalica,cuj grejalica?! Sada kada godine laganice odmicu sve vise vidim sta mi je potrebno na pecanju pa tako i grejalica.....a sto kaze Paponja,kad riba zagrize izadjes u majici i bos pa dok vucem neko od mojih me ogrne jaknom i doda papuce i fino jer dok adrenalin radi nema zime,kasnije kad sve zavrsim udjemo svi u topao sator i onda cascavanje...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Kod mene je obrnuto. Preko dana radi grejalica dok se ceka riba,nocu vreca i spavanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 svako je kad je bio klinac isao na pecanje i bez suncobrana za noc a ne grejalica,cuj grejalica?! Sada kada godine laganice odmicu sve vise vidim sta mi je potrebno na pecanju pa tako i grejalica.....a sto kaze Paponja,kad riba zagrize izadjes u majici i bos pa dok vucem neko od mojih me ogrne jaknom i doda papuce i fino jer dok adrenalin radi nema zime,kasnije kad sve zavrsim udjemo svi u topao sator i onda cascavanje......A ne uvrne te u ledjima nikad a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Svako zna svoje i radi ono sto misli da mu odgovara,ja sam se opeko bez grijalice u jenske dane i to bez neke extremno niske temperature i od tad vise bez grijalice ne.Kad jednom dobro pokisnes dok drilas sarana i poslje udjes u sator sav mokar racunajuci i garderobu a temperatura 5 stepeni,nema vrece koja ce to osusit ni ugrejat tjelo.Lako je meni grijalicu iskljucit ako je vruce,al tesko se osusit i ugrijat ako je nemam.I ja sam nekad peco sa kisobranom i to onim za svakodnevnu uzpotrebu nije bio ni ribarski,po 24 sata u stolici na kisi bez da oko sklopim,al to je proslost vidio sam da moze bolje i ne kajem se.Vezano za gusenje gasom u to vjerujem i postoji odredjeni rizik,al isto tako mnogo ljudi je izgubilo zivot za volanom pa opet svi vozimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 A ne uvrne te u ledjima nikad a? Pa uvek ima nus pojava ali ako biram da me uvati na poslu ili na pecanju uvek cu birati pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Pa nisam se ni ja hvalio da imam reso i da pijem kavu.Naveo sam koji sator koristim iskljucivo zbog njegove velicine,a vrecu zbog kvalitete,al to nije uopste bitno.Meni licno je ribolov bez grijalice u hladnim danima ne zamisliv,a ko voli moze i bez satora sjedit pored vode. kad riba dodje druze ja obucem jaknu i izadjem van pa drilam.Svaka tebi cast ako stignes izvuci se iz vrece, naci u mraku i upaliti lampu, obuci jaknu, obuti cipele i jos izvuci ribu.Jel se mozda jos i nasminkas usput? Ja cak ne stignem ni cipele ili kroksice navuci vec izletim bos. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paponja-carp Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 E jebiga,ja spavam u otvorenoj vreci,cim delkim zasvira svjetlo u satoru je upaljeno (bivi licht),papuce spremne jakna takodje,a ako izadjem i bez jakne tu je kolega koji ce mi dodat jaknu.Svako ima svoj sistem,100 ljudi 100 cudi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Bogami ja kad bi mogo birat topal sator ili hladan sator naravno bi uzeo ovaj prvi. Pozdrav i bistro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Ja odspavam dosta riba, jbg to sa godinama dodje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Bogami ja kad bi mogo birat topal sator ili hladan sator naravno bi uzeo ovaj prvi. Pozdrav i bistroPa to bi uradilo od 100 ljudi 98. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Drzimo se teme , grijalica i bezbednost prilikom koriscenjaSvima je jasno da je zimi prijatno u toplom prostoru! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Ja se izvinjavam sto skrecem sa teme ali mi hitno treba pomoc. Gde mogu u Beogradu da napunim malu bocu. Tamo gde sam je pre punio nema vise. A gde god da sam otisao kazu mi nemaju taj neki nastavak za malu bocu. Molim za pomoc moram da pecam za vikend pa makar i crko od zime. Jos jednom se svima izvinjavam sto skrecem sa teme. Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Probaj na onoj pumpi kod plavog mosta. Kad ides od Jerkovica ka mostu skrenes na semaforu pre mosta levo i posle 500m sa desne strane ima pumpa i pune male boce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Probaj na onoj pumpi kod plavog mosta. Kad ides od Jerkovica ka mostu skrenes na semaforu pre mosta levo i posle 500m sa desne strane ima pumpa i pune male boce.Sutra idem da vidim jer moze. Hvala puno. Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 A ako ti treba imam ja taj nastavak za boce,dobices za DZ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Sutra idem da vidim jer moze. Hvala puno. Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ ТапатокаPumpa se zove SLAP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Pumpa se zove SLAP Nije Slap, mislim da je Univerzum Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Evo nasao sam je na google maps 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Objasnio sam ja decku prostim recima, ne moras da se mucis... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Boca napunjena!Sutra na vodu do ponedeljka. HVALA SVIMA KOJI SU MI POMOGLI. Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Nije Slap, mislim da je UniverzumA da upravu si ja sam se prebacio na drugu stranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts