smrki Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 http://sr-rs.facebook.com/pages/Pantela/270194256332532 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Начи сацам видо на те ве коперникусу поруку садржине "Висок згодан ситуиран тражи даму за интимно дружење. Само ес ем ес/ ем ем ес, цимање и геј стоп. Потпис Жигара", а кумара патос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Начи изашо се прошетам по снегу кацам чуо неко довикивање, поглеам методом преко рамена, оно бичарка нека пала у стање несвесно. Почо Пантела да дае ољивљава методом уста на уста, она се буди, реко "ша е било маче, е си добила шо би се рекло менструациу?", она одговор потврдан, ја одговарам "не бои се шећеру, саће те превезе Пантела до установе из катеогрие здравствених, само да скокнем до гараже, ево теби твикс да презалогаиш". Кумара понос, а Жигара неверуе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Срећан Март нумерацие осмица.Испуњава Пантелу ту неку друштвену норму у виду романтике.Саћу пошаљем џигару по букет оцто ружа да даме буду у фазону пресреће. Љубац само за даме,а пази синтагму:Љубац величине Жигарине главе,локациа образ,а ко оће жемо и ууста. :**Ние Пантела лош чоек ипак мора манифестациа да се изпоштуе,а шо се тиче префантастичног имажа на ком су приказане руже,ние могла ћирилица него само ово нерасно писание.Љубац још једном лабела без (ние Пантела геи) ! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 'ијао хеботе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 nači nemogu da veruem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Сећа се Пантела каце цупкало у ритмовима песме званичне свецког првенства године 2010. после рођења Христа, а 32. након рођења богоца, тојест мене. И дан данас Пантела упали ајпод, слушалице локациа ушна шкољка па онда џогинг, песма на рипит, а бичарке влажење. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Исто тако кацам спазио бицури категорие шело у том неком ближем паст симплу,ито пришла ми сиротиња са жваком "Ал би га блаивала",а ја нормално цибанишем датив у виду питања "Коме?Чему?",а она следећу синтагму "Теби оплодитељу расни".Питам ја њу следећу пошалицу сорте хумор "Колко сте вас две заедно",она пита "Кое две",а ја ону победничку "Па обрве",а Станкела шок врсте електро! Мора да прекине Пантела,гаси ми се батериа литиум-јонска.Љуб на куб! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Сацам примио поруку категорие увредљиве,посло ми неки љомбер,вуглони типа копачка,каже "Глупе су ти форе маимуне.",ја реплика "Мало шале ние на измет",а Станкела ургентна! Љубац! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Начи добио сам поруку локациа инбокс садржине "Пантела лаиковала сам ти страницу само зато шо те познаем, иначе ние ти нека страница", ја реко "Полако маче, има ти се допадне Пантелин фонфић. па ће лаикуеш све живо методом леви клик." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanim ... -za-kuvara Начи кацам угледо наслов методом спажавања, помислио Пантела да е у питању крмача свецког гласа Адел шо пева баладе, кадоно нека бичарка из категорие анонимних. Хасаи буцка, саће кувар да ти спрема храну методом кувања, локацие велика рингла јачине двоика, да не загори на троици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 Кадар еуфориа.Испуни Пантелу неки податан и ништа мање танан осећаи кад цибанише поглед врсте периферни локациа семафор.Сад Жигара поставио статус "Фала ти оче,сацмо им пришли на три бода",реко малиша иди вуци штрафту,каци неупућен,а Станкела понос! Љубац величине неправде од стране јавног сервиса,Тианић невера! :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295442_393247310693892_270194256332532_1407996_676143805_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 23, 2012 Author Share Posted March 23, 2012 Dogi stail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Ау синови,шо ме сврби синус,косинус невера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 Исто тако кацам преживео крвнички старт током друге убацивке повређеног времена.Пришо ми слеђа неки јашар и упутио ударац за трибунал категоричности хашки.Ђемпри оном љомберу флоуресцентном спиштом,кажем следеће: "Покажи дечку руменка,дивиш дае неки љаксон сишо смотике,аи љуби брат".Каже судац: "Прекини те неке узалудне симулацие,ево ти жућа",а Станкела неверуе.После ми пришло оно говно,каже: "Шо симулираш",а ја одговор: "Ћути чобане моине да отресем крампон од твои вуглони,ево ти фрула,случаино поно",а фенови умирање оцмеха! Љуби Пантела методом многопуно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Завршавам спорцку кариеру методом копачка о клин,фенство неверуе,а априлили кома. Љубим трипут фазон Србиа! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 Шо ми пришо у Меку неки буцко,желе зека,каже: "Богоче жемо грам типа ауто на оваи папирус шо га остали смртници зову рачун",а ја фазон: "Може све мишелинко,аи буде орган категоричности срце,тркни ми по јеан кафе стрето дасе окрепим,душа ми у носу,сређиво неке папире за уписивање у листу стрелаца"...И послушо ме буцко,много фин чкоде,ја реч,он реч,пала нека много фина конверзациа на тему богате спорцке кариере једне овакве величине манифестоване у виду мене.Не знам шо сам вам ово испричо..Сигурно да има нека поента шо интригира љуцке умове... Мали мокри љуб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted September 17, 2012 Author Share Posted September 17, 2012 Начи фала на тим неким жељама категоричности прикладним поводом тог неког дана врсте рођеног. Јуче начи хаос, та нека лудница. Кумара у терци крену да пева "Срећан ти роџендан, сунце мое драго" и почо ломи инвентар. Фазон секурите одма крену да интервенише (типа вако на слици), а ја зонфић, моине то мие кумара шабани, они невера, некапирају да ће да добиу отказ сорте моментални. А Жигара и даље чека каћемо да дувамо свећице. Љубчина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 već sam se pitao šta bi sa Pantelom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 http://imageshack.us/a/img845/6149/umrlica.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 27, 2012 Author Share Posted October 27, 2012 Одговор тои некои нации под именом Енглези цавуље, могу се сагну богоцу да се обогате протеинима методом гутања (ако разумете ша оћу да жемка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted October 27, 2012 Author Share Posted October 27, 2012 "Пантела ша студираш?""Начи голгетерски факултет смер матирање гоше." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts