Jump to content

Greys X-Flite Special Edition


Recommended Posts

Za 10-tu godisnjicu Greys X-Flite stapa koji je ujedno i najprodanija serija u Nemackoj bila je Greys odlucio da naprave tri najomiljenije serije origial X-flite exluzivno za Nemacku sa malim poboljsanjima.

 

Zbog velike potraznje u Germany originalnih X-Flite stapova nemci se dogovorili sa Englezima da im za pocetak 2012 naprave Special Edition.Od svakog modela ce biti napravljeno po 300-ta komada koji cese moci samo u Nemackoj u nekoliko ribarskih radnji kupiti!

Male izmene ima na zahtev mnogih sarandzija dase Fuji Sic provodnici zamene za G-lite Sic provodnike kao kod novijih modela (Isoflex i Torsion) i stim malo smanje na tezini stapa.

Blank ostaje Hi-Modulus Carbon originalan sa klasicnom progresivniom akcijom i oliv zelenom bojom sa presijavanjem na Snake-skin carbon,rolenhalter Fuji DPS i lineclip za strunu.

 

Ja sam pecao i drilao ribe sa tri razlicite serije stapova od Greysa (Prodigy,X-flite,Platinum) tako da mislim da sam merodavan ako vam preporucujem X-flite stap kao alrounder :hi:

 

http://carp.greysfis...cialEdition.pdf

 

http://www.greysfish...com/de-de/home/

 

Cene stapova

 

X-Flite 12 ft, 2.75 ibs 259,99 €

 

X-Flite 12 ft, 3 ibs 269,99 €

 

X-Flite 12,6 ft, 3 ibs 279,99 €

Link to comment
Share on other sites

Ja imam garnituru od 4 kom X-flite 12,6 3 lbs stara serija i uzivam u njima maksimalno,zaista neverovatan stap.Ne bi ih menjao ni za sta a mislim da i ostali vlasnici ovih stapova dele moje misljenje posto ih nema u ponudi nigde.

 

http://img189.imageshack.us/img189/4376/01052009030.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...