ivankole Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 savet!!! Mašinice sa BAIT-om do 300 evra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 savet!!! Mašinice sa BAIT-om do 300 evra?stare ili noveako hoćeš polovne uzmi shimano big bait one su oko 300 euraneprevaziđene u klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Kole zar jos nisi resio pitanje masinica! A sto se tice beit ranera ja mislim da je to stvar navike, po meni sve jedno je. Ja pecam podjednako i sa i bez beita. Sto se tice big bei ranerke ona je stvarno makina, ali ja vise volim daiwa masinice, lepse mi rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Prvo i osnovno je da biras masinice prema stapovima koje imas, a tek onda mozes da trazis...tj. moras da napravis balans...kapito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 ako ces sa bajtom do te pare uzmi samo bblc i to su ti polovne za te pare- a sta ce ti bait- i naravno zasta ti treba za divlju vodu ili komercijale i Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted December 11, 2011 Author Share Posted December 11, 2011 izvinjavam se, ja imam BBLC, ali burazer traži nešto do 300 evra sa bait-om (polovno) a da nisu BBLC jer mu je ''TEšKA''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Shimano Ultegra 5500 XTB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 u pravu je zaprska onda ultegra 5500 ona jemla i laka a imas i srednju varijantu biomaster ili navi 7000 xsb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 mislim da ovu navi sa bajtom na spulni moze novu da uzme za te pare i da nije ni velika i nije ni teeska a veca je od ultegre 5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 da ne otvaram novu temu posto je pitanje manje-vise istoma da je meni u izbor pored BBLC usla i Tica Abyss 9007 pa bi svaka pomoc dobrodoslaza BBLC sam cuo samo pohvale dok sam za Abyss slabo sta uspeo da iskopam po netunaravno tu je i pitanje novo (Abbys) ili polovno (BBLC) jer im je cena tu negdedaj te svoje misljenje pa da nekako razresim dilemu :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 da ne otvaram novu temu posto je pitanje manje-vise istoma da je meni u izbor pored BBLC usla i Tica Abyss 9007 pa bi svaka pomoc dobrodoslaza BBLC sam cuo samo pohvale dok sam za Abyss slabo sta uspeo da iskopam po netunaravno tu je i pitanje novo (Abbys) ili polovno (BBLC) jer im je cena tu negdedaj te svoje misljenje pa da nekako razresim dilemu :help: Pecao sam na Abbys,imao kolega iz ekipe. Problem je bio sto se pri jakom zamahu preklapala zica na jednoj,BBLC cini mi se da ima vecu spulnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Nema tu uopste sta da se raspravlja. Ako neko kupuje masinice sa baitrunner-om onda to treba da bude BBLC jer bilo sta drugo da kupi pre ili kasnije ce to prodati ili baciti i kupiti BBLC. Naravno tu su i Daiwa Infinity BR ali one su mnogo skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 pa sudeci po svemu ovome sve mi se vise cini da ce to ipak biti BBLC mogu li se one uopste naci kod nas nove i po kojoj ceni od prilike? zvao sam par radnji na cijim site-ovima pise da ih imaju ali se ispostavilo da ih nemaju i nemaju ni predstavu dali ce ih nabavljati i koja bi mogla da im bude cena pa ako neko zna nek kaze moze ovde, moze PP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 pa narvno sta bi drugo ako ces baitranere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts