ganic Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 dali neko ima iskustvo s a solarovim aditivom buter cokolada- jer nevidim da neko uopste peca na buter cokoladi i kakva su iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare5700 Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 ako ti nesto znaci mogu da pitam drugara prkija, za njegovo iskustvo po tom pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 solar pot shots je dip a ne aditiv to je prvo.Po meni jedna od mnogih stvari koje je fox presto da radi i bile najbolje od ovog proizvodjaca.Zamjena big shot nemoze ni malo da pridje pot shotovima.Bilo koji od ovih su bili najbolje izbalansirani dipovi kako za komercijale tako i za divlje vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 e jane nije tako jer na pakovanjima stoji lepo koja razmera ide za boile a koja za dipove- tako da ako stoji i za jedno i drugo nije dip nego aditt koji sluzi i za jedno i drugo a pise lepo aditt. to su ti one male bocice od 15 ili 20 ml- nasao sam neke stare zalihe kod prijatelja ali uglavnom su te cokolade i neznam tacno pa dali vredi praviti tu cokoladu buter - mislio sam dali neko ima neko iskustvo ili da pravim pa da probam - ali kako mi se cini bice da probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Druze moj te stare koristim 10 godina i josh uvjek ako mogu da nadjem ih koristim.To shto pishe na flashici je jedno a realnost sasvim drugo.imash dva nacina jedan je kao cisti dip a drugi nakon pranja boila sa vodom na koju pecash da posipash pot shot odozgo na dva-tri kg boila i da ostavish da poprime.Za izradu boila nije uopshte cak ni skroman.Nazalost nisam koristio buterscotch tako da ti nemogu pomoci oko te arome al ostalo sam koristio i zato sam napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 tacno pise da mogu da se polivaju ali i da se koriste i u boile ali nije bitno to nego kako se pokazao? koje si arome koristio da probam njih ako ih ima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 S&O i AC1S&O i ester creamS&O and krillsweet tangerina i esterblend 12crabmeat/lobster salmon oilblack&blue i esterblend12jaskos specialpear of bannanas i caramel toffe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 black&blue aroma te ceka a ti nikako da je uzmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 doci cu bato kad tad samo i cd sa shatrincija da nezaboravish P.S.Vidish da je neprikosnovena kad su opet poceli da je proizvode :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 ako ti nesto znaci mogu da pitam drugara prkija, za njegovo iskustvo po tom pitanjudosta bi mi znacilo pa pitaj aako ti nije problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 solar pot shots je dip a ne aditiv to je prvo.Po meni jedna od mnogih stvari koje je fox presto da radi i bile najbolje od ovog proizvodjaca.Zamjena big shot nemoze ni malo da pridje pot shotovima.Bilo koji od ovih su bili najbolje izbalansirani dipovi kako za komercijale tako i za divlje vode.jane kazes najbolje izbalansirani dipovi- pa me interesuje sa cime da izmesam da dobijem klasican dip s obzirom da je mnogo jako ovako cisto- dali da pomesam sa propilen-glikolom ili ovako u cist da umacem boilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 I za divlju vodu ga ja koristim i za kukuruz i za boilu tako da isprobano nije suvishe jak i ja ga nerazblazujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Da je trebalo da se razblazuje to bi vec u Solaru uradili,najbolji dipovi al tesko ih ima a i to sto ima vec je odavno probrano.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts