Shoga Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ovih 3000 su primer. Ne kostaju 3 komada toliko ali bitna je poenta ako si me razumeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Razumem ja sve....samo imamo razlicite poglede na iste stvari....a i ukusi su razliciti...a o njima se ne raspravlja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Sto rece Krle ono sto sam naveo da je best buy najbolji odnos cene i kvaliteta je definicija. To nije moje misljenje niti ukus. Takodje se termin best buy koristi u svoj vrsti robe na trzistu. Mozes kupiti i best buy TV ili best buy usisivac. Postoji i termin kod Engleza the best money can buy a to se odnosi upravo na ono sto si ti mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Shimano Bblc je masina koja je napravljena da traje meni , Meni licno bolja ne treba za sve situacije je ne prevazidjena .A odnos cena i kvalitet su se dokazali dug niz godina u upotrebi.Mnogo iskusnih kolega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 a kako da ne traje kad ima tonu i po... moze konja da povuce al` sta vredi kad nema konja u nasim vodama, uglavnom ribe plivaju 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Da, da, koriste je ovi iz slep sluzbe za izvlacenje vozila iz kanala Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 1.Entoh2.Emblem pro3.Okuma axeon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban_m Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 shimano aerotehnium 12000 xtb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Posto je tema stara-ima li nesto novo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemmen Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 penn surfblaster 7000 za oko 100e jako lepo izgleda,deluje ozbiljno,nisam je jos koristio ali planiram kupovinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 penn affinity 8000penn affinity 8000penn affinity 8000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 penn affinity 8000penn affinity 8000penn affinity 8000 Da pogadjamo koju masinicu imas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 penn surfblaster 7000 za oko 100e jako lepo izgleda,deluje ozbiljno,nisam je jos koristio ali planiram kupovinuSuper masina ja ih imam vec drugu sezonu kupio u formaxu i sve je bez greske. Ko god ih kupi nece se pokajaiti a da li su one bet buy to ne bih znao da kazem ali masina vredi svaku paru Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Za one sa malo plicim dzepom best buy su definitivno Okumini modeli masinica i to Powerliner i Longbow od modela sa baitrunner-om, a bez Axeon i Distance Pro INTG koji sa svojom cenom od 6000-10000 din pokrivaju sve uslove saranskog ribolova, kako na komercijalama, tako i na divljim vodama. A sa kvalitetom mogu da se nose rame uz rame sa daleko zvucnijim imenima... A posto sam Shimano-v fan, po meni su BBLC i Ultegra definitivno best buy u visem cenovnom rangu, jer smatram da se masinica kupuje da sluzi i da traje, a ne da se menja na mesecnom nivou (bar je to slucaj kod mene). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemmen Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 @topline...pa sad bas na mesecnom nivou...mislim,nije slucajno sto su ostali ribolovci poceli da zaziru od sarandzija jbt pre samo nekoliko godina sve te igracke nisu postojale,ili nisu bile dostupne prosecnom ribolovcu sa nasih prostora pa se ipak pecalo,mozda i vise nego danas...da se ne uvredis nesto, podrzavam potpuno stav da vredi uloziti u kvalitet ali danas i za par hiljada mozes nabaviti pristojnu masinu...ne kazem da traju dugo i da pruzaju osecaj kao shimano i sl. ali previse se otislo sa marketingom,kozmetikom i poziranjem..i u to ime cim skockam moj prvi ozbiljniji komplet odmah kacim fotku )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Da pogadjamo koju masinicu imas Veruj mi...znam da su etnoh emblem pro bblc ultegre i tako to dobre masinice ali ovo je po meni licno meni najbolje legla uz mavere stapove meni idealan spoj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Ajde neko iskusni malo neka mi pomogne koje bi bile 3 masinice best bay od 50 do 70e a da su zadovoljavajuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Okuma longbow Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Okuma Longbow - Kineski BBLCOkuma Axeon - Kineska Ultegra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Okuma Longbow - Kineski BBLCOkuma Axeon - Kineska UltegraJa bi sve te Japance poslao pravo u Kinu odakle su i dosli :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 1. Emblem Pro2. Okuma Powerliner3. Ultegra neka najnovija Ove prve dve imam pa su mi najbolje a voleo bih da probam ovu treću čisto da vidim razliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Daiwa Infinity X BR 5000 nije baš od 50 do 70€ ali je zmaj http://i66.tinypic.com/fvda91.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Ako ti nije problem daq pecas bez baithrunera,onda je moja preporuka SHIMANO BEASTMASTER XSA 7000,tu je negde cifra oko 70 jevreja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts