hrvoje Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 br.1. Daiwa tournament ISO QDbr.2.Daiwa tournament S 6000 Tbr.3. shimano baitrunner 4500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 - Daiwa Tournament Entoh - Shimano US 4500 B - Shimano BBLCslazem se sa ikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Da su to moje masine (koje meni odgovaraju) od mogucih tri koje se traze,a ostalo nerazumem zbog cega si me pitao :unknw:Ne učinilo mi se da se neš sprdaš sa entoh pa reko da te priupitam možda nešto znaš što ja neznam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 BEST BUY JE KADA DAŠ 200 EVRA kupis tri okume i onda im 5 godina beŠ kevu po blatu , po kisi ,nabiju kilometražu kao kamion u medjunarodnom transportu i nikad te ne izdaju.Kada kupiŠ tri basije i puknes 1500 evra to nije best buy to je nema dalje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 BEST BUY JE KADA DAŠ 200 EVRA kupis tri okume i onda im 5 godina beŠ kevu po blatu , po kisi ,nabiju kilometražu kao kamion u medjunarodnom transportu i nikad te ne izdaju.Kada kupiŠ tri basije i puknes 1500 evra to nije best buy to je nema dalje.Potpuno se slažem sa ovim Što si napisao,sa tim da bi jatu joŠ dodao Ticu,ali jebiga kad svi mi vidimo samo shimano ili daiwa(i ja sam medju njima)a ostalo kao niŠta nevalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mushrooms Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Evo ja bih se nadovezao i dodao da je za mene tica scepter jedna dosta jeftina mašinica koja je puno bolja od puno skupljih i ona jednostavno traje i traje.Dobra je za spod, a dobra je i za lovne štapove,ima raznih prijenosa i modela tako da si svatko moze izabrati što mu paše!!!Ja dajem glas za njih!!!http://www.pohrani.com/f/A/lL/2azJNWRI/18122011414.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 tica je keva od masine kocnica je vrhunska i za stapove do 3 lb u toj klasi nema bolje masinice.pecao sam na ticu par godina i zao mi je sto sam ih zavaljao Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 po meni tica abyss best buy Link to comment Share on other sites More sharing options...
beni Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 entoh sam probao par puta i nesto mi se nije svidalo, i kolko sam cuo ima nekih unutrasnjih dela radeni iz plastike...! Daiwa emblem S ocigledno imaju legendarnu reputaciju...BBLC za 120 evra po mom misljenju je super buy ako ti ne smeta tezina i pomalo lupanje ... nove ultegre ci4 su izuzetno lake i veoma veoma glatke/lagane i mozes ih uzeti nove za 155-160 evra.koliko ja vidim sve drugo sto je lagano "I" lako, iz daiwe ili shimana kao sto je technium mgs ili Tournament ISO etc...je vise od 200 pa do 500+ evra to onda (barem za mene) vise nije best buy vec "investicija"...! ocigledno sve zavisi sta tebi treba, i sta hoces iz masinice...! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 entoh sam probao par puta i nesto mi se nije svidalo, i kolko sam cuo ima nekih unutrasnjih dela radeni iz plastike...! Daiwa emblem S ocigledno imaju legendarnu reputaciju...BBLC za 120 evra po mom misljenju je super buy ako ti ne smeta tezina i pomalo lupanje ... nove ultegre ci4 su izuzetno lake i veoma veoma glatke/lagane i mozes ih uzeti nove za 155-160 evra.koliko ja vidim sve drugo sto je lagano "I" lako, iz daiwe ili shimana kao sto je technium mgs ili Tournament ISO etc...je vise od 200 pa do 500+ evra to onda (barem za mene) vise nije best buy vec "investicija"...! ocigledno sve zavisi sta tebi treba, i sta hoces iz masinice...!Daiwa Emblem Spod je dobra masina, ako moze da tera spod, zasto nebi mogla da se koristi i za pecanje...Prednosti emblem spod-a su brzina, jednim okretom rucice se namota 120cm najlona, kao i velika spulna i dobro slaganje...Lagana je, daleko se s' njom baca i sto je bitno, brzo se s' velike daljine dovlaci sistem...Cak je i cena prihvatljiva za ono sto ova masina nudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 drugar je uzeo emblem spod i peca na njih rade besprekorno i ako je namenjena za spod Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje tankosic Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 shimano bblc,daiwa entoh,shimano aero Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Daiwa s5000t,nije teshka,japanac je radi,izvanredna shpulna-konusna,kochnica kako treba,ne osecha otpor pri vadjenju ribe ili panja,i jel treba dalje? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Daiwa s5000t,nije teshka,japanac je radi,izvanredna shpulna-konusna,kochnica kako treba,ne osecha otpor pri vadjenju ribe ili panja,i jel treba dalje?Potvrdjujem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaleNBG Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 S'obzirom da je "Best Buy" u prenesenom znacenju "Odnos cena/kvalitet" redosled je sledeci:1. Shimano BBLC2. Shimano BBLC3. Shimano BBLC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa borca Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 daiwa BG,sekspir sigma,silstar Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Nova Pazova Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 S'obzirom da je "Best Buy" u prenesenom znacenju "Odnos cena/kvalitet" redosled je sledeci:1. Shimano BBLC2. Shimano BBLC3. Shimano BBLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 1. daiwa basiaair QD45 2. shimano aero tecnium MGS 3. moje shimano BBLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataPlavsic Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 samo kad si ti stavio tvoje ,BBLC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 1. daiwa basiaair QD452. shimano aero tecnium MGS 3. moje shimano BBLC Da su vrhunske, jesu, al` da su best buy, nisam bas nesto siguran... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridik 1 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 1. daiwa basiaair QD45 2. shimano aero tecnium MGS 3. moje shimano BBLC Najbolja je ona sa kojom se peca i izvlaci riba , Misljenja sam da masina treba da bude sto laksa i da nema opterecenja pri izvlacenju ribe Tu primat drze daiwa basiaair i shimano aero tehnium MGS ( ukoliko imas mogucnosti kupis nesto od ta dva i nemislis o masinicama vise )BBLC vrhunska masinica glupo je davati bilo kakav komentar za nju i definitivno best bay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 1. Shimano bigbaitrunner XT-A2. Shimano bigbaitrunner XT-Ai konacno3. Shimano bigbaitrunner XT-A I ako koristim Windcast X5000, i ako mi bolje ne trebaju, ovaj shimano je blizu aerotechniuma a jeftiniji vise nego duplo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 samo kad si ti stavio tvoje ,BBLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandarx Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ekonomicnija varijanta:UltegraBBLCExceler 5500 -koja po meni stvarno dobra i nije skupa. Steta sto se vise ne prave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 1.BBLC2.Turnament entoh3.Emblem pro Mislim da ove mašinice po kvalitetu i ceni nemaju premca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts