bubexcarp Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Dobra grupa,dobra..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Dobra grupa,dobra..! morate se i ove godine spremiti jer ovaj Noca preti svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Jel voli Noca da popije koju rakijicu?? Ako voli onda cemo se vec nesto dogovoriti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mica Bas Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Krenula II grupa. 1. D R L J A N Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Jel voli Noca da popije koju rakijicu?? Ako voli onda cemo se vec nesto dogovoriti.. Noca da pije koju rakijicu???? Dal si ti normalan ili namerno potcenjujes coveka, pa za dogovor moras imati sljivik bar od hektar Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Jel voli Noca da popije koju rakijicu?? Ako voli onda cemo se vec nesto dogovoriti.. I mi smo uvek ya dogovor...tj jest za koju rakijicu...MI TO NE VOLIMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar.k Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ajmo druga grupa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Jel voli Noca da popije koju rakijicu?? Ako voli onda cemo se vec nesto dogovoriti.. ma neeeee ne pije na dijeti je :shok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 I ne samo da je na dijeti Noca je odavno kreno sa ozbiljnim trenaznim pripremama,(cujem od nekih putincana da je trenutno u Antaliji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
branislav83 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 kakav noca bube otpecati ono bure sa sljivkom nemoj da si cicija nikad nisi bio nemoj ni sad cujem da je puno stara pa da se nepokvari xaxaxaxaxaxaxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
branislav83 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 u krnjaci se vodi pregovori koliko hrane sme da se unese na jezero a koliko nesme, a kod nas ce koliko ja vidim biti ko ce vise rakije da donese xaxaxaxa. 1 2 5 6 7 ovo je sigurnih pet grupa u plasmanu sto se tice rakije bice dobra borba ko ce pre do dna da stigne xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa pozdrav za sve takmicare i naravno najboljeg gazdu micu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 ajmo druga grupa,da se popune mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct kumovi belegis(bane) Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 ajmo druga grupa,da se popune mestaPa nesto nevidim CT Putince prijavljene Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 cekamo da vidimo ko ce se sve prijaviti,da znamo jel imamo mozemo da prodjemo u finale :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct kumovi belegis(bane) Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 cekamo da vidimo ko ce se sve prijaviti,da znamo jel imamo mozemo da prodjemo u finale :rofl: Čuj finale , peca se iz zadovoljstva ili je kod vas drugi slučaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 ma kakvo zadovoljstvo samo prvo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Postare a kako mislis prvo mesto u grupi ili u finalu Pazi ako se prijavis a kako stvari stoje za sada ti i Drljan ste u Finalu sigurno Salim se naravno samo malo da se podsete ljudi da ima dobra liga na Basiani.... ps.Cuo sam iz pouzdanih izvora da Gazda Mica uvozi neke sirene iz Ukrajine za poribljavanje jezera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct kumovi belegis(bane) Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Postare a kako mislis prvo mesto u grupi ili u finalu Pazi ako se prijavis a kako stvari stoje za sada ti i Drljan ste u Finalu sigurno Salim se naravno samo malo da se podsete ljudi da ima dobra liga na Basiani.... ps.Cuo sam iz pouzdanih izvora da Gazda Mica uvozi neke sirene iz Ukrajine za poribljavanje jezera Ma daj pusti poribljavanje daj da povadi onog silnog REGNA to bi mu bilo bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mica Bas Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Krenula II grupa. 1. D R L J A N 2. CT PECINCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ma daj pusti poribljavanje daj da povadi onog silnog REGNA to bi mu bilo bolje...eeeeeeee tako je to kod nas,kada bih moglo da nema nista drugo osim krupnog sarana pa jos za cenu od 4000din sa ruckom i to da sva mesta ulove po naj manje 500kg po takmicenju,e ne verujem da bih ni onda sve bilo ok.NASA POSLA ali ce pre biti da ko gubi ima pravo da se ljuti,i da mu smetaju i regani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 jel regan nije umro? milim da je Obama sada aktivan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct kumovi belegis(bane) Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 eeeeeeee tako je to kod nas,kada bih moglo da nema nista drugo osim krupnog sarana pa jos za cenu od 4000din sa ruckom i to da sva mesta ulove po naj manje 500kg po takmicenju,e ne verujem da bih ni onda sve bilo ok.NASA POSLA ali ce pre biti da ko gubi ima pravo da se ljuti,i da mu smetaju i regani Ko gubi ima pravo da se ljuti,tvoja konstatacija. Nismo mi u istoj priči prijatelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ko gubi ima pravo da se ljuti,tvoja konstatacija. Nismo mi u istoj priči prijatelju.nismo nismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 nismo nismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 je l' ce biti organizovani neki kupovi??? ne verujem da bih mogao da pecam sva kola zbog posla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts