Vlada7 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ljudi meni se iskreno mnogo sviđa jezero ali volim kada u jezeru ima malo više ribe,pa sam hteo da pitam da li se planira za ovu godinu neko poribljavanje. Jezero je stvarno prelepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ljudi meni se iskreno mnogo sviđa jezero ali volim kada u jezeru ima malo više ribe,pa sam hteo da pitam da li se planira za ovu godinu neko poribljavanje. Jezero je stvarno prelepo. u planu je da se ubaci amura minimalne kilaze 4kg,te bih ovim putem zamolio da ako neko ima ideju gde bih se moglo naci tako nsto da mi javi na pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 u planu je da se ubaci amura minimalne kilaze 4kg,te bih ovim putem zamolio da ako neko ima ideju gde bih se moglo naci tako nsto da mi javi na ppe bas necu , zato sto me zezas . e mica je bolji gazda samo da znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Neka je sa srećom i mnogo uspeha u radu ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Neka je sa srećom i mnogo uspeha u radu ime. hvala ti ime pa navrati,ne treba nista da nosis od poklona :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacha Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 ct s-com zeli sve najbolje cika mici i tetka zdenki!zao nam je sto idete proveli smo mnogo lepih trenutaka sa vama,mnogo smo se vezali za vas i navikli,jer kada smo dolazili uvek ste bili super!jos jednom puno pozdrava od ct s-com-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Mici i zdenki sve najboljee stvarno su nam prirasli za srce i hvala im na mnogo lepih provedenih trenutaka sa nama...A a gricku sve najbolje u daljem radu vidimo se u nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT.SREMCI (Boban) Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 sve najbolje tetka Zdenki i cika Mici zeli ekipa ct kumovi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peceni Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 POzdrav Mici i Zdenki od Carp Control Team-a Beograd, hvala na lepom druzenju u nezaboravnim palacinkama...Puno zdravlja i vidimo se u komsiluku na Savi... Novom gazdi zelimo puno uspeha u vodjenju jezera, dobre ribe i jos boljih pecarosa, :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 I ekipa "Ne volim ja to" se pridružuje ostalim ekipama na podršci tetka Zdenki i čika Mići.Hvala za sve lepe trenutke provedene na Basijani.P.S. Mi smo ostali bez teksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 OBAVESTENJE za takmicare prve i druge grupe lige Basijana 2012 planiran je sastanak sa kapitenima ekipa oko dogovora za naredna kola sastanak ce se odrzati 25.03.2012god. u restoranu "KOD NOCU"u Putincima.Zamolio bih sve kapitene prijavnjenih ekipa i one koji ce tek da se prijave da obavezno prisustvuju da bih se dogovorili o detaljima .Sastanak ce poceti u 15h.PS.ko nema prevoz neka javi poslacu taksi :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 OBAVESTENJE: za sve takmicare koji pecaju ligu na Basijanii ove godine ce imati popust na slobodnom pecanju Dnevna -450dinNocna - 300din kontakt tel.060-0477-321 Jovica Nedeljkovic -Mecan Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 a mi koji nismo takmicari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 a mi koji nismo takmicari? za vas je 600 din. dnevna a 400 din.nocna PS.mogao bi se i ti negde prijaviti,dali kup dali liga .Da vidim sta znas o lovu sarana Link to comment Share on other sites More sharing options...
branislav83 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Grile spremi litru sljive dolazimo svi na sastanak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Grile neka je sa srećom.........postao si gazda!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Grile spremi litru sljive dolazimo svi na sastanak... sve je spremno samo vi nemo da kasnite,i vidi tamo ko zna da oreziva voce,treba da one sljive oreze pa da pecemo najesen TREBACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Grile neka je sa srećom.........postao si gazda!!!!! uvek sam i bio :shok: samo nisi primetio Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Postovani prijatelji, svi Vi koji ste se druzili sa nama tri godine, uzivali sa nama u nasem i Vasem jezeru, obavestavamo Vas sledece: Od 01. marta, 2012.godine, umesto gazda Mice, sada je gazda Gricko. Cika Mica i tetka Zdenka, zbog privatnih razloga zdravstvene prirode, moraju da se pozdrave sa svima Vama, na nasu veliku zalost.Nista se ne menja na jezeru, posto ce novi vlasnik Gricko biti i bolji od nas, jer je mladji, lepsi, pametniji, perspektivniji, a i bolji sarandzija od nas.Malo sale nije na odmet. A sada ozbiljno. Takmicenje je i dalje aktuelno, sa svim podacima koje smo napisali jos u decembru- znaci, isti Pravilnik, ista kotizacija, isti termini.U sledeca dva tri dana svi kapiteni prijavljenih ekipa, bice kontaktirani od strane Mice i Gricka. Za kraj, bilo nam je drago da smo sve Vas upoznali, da smo se lepo druzili, i hvala Vam na provedenim zajednickim lepim trenucima za ove tri godine.Pozdrav svima i B I S T R O !!!!! Cika mico u pravu si da je grile mladji ali nije ni lepsi ni pametniji niti ista drugo od onog sto si naveo .Moja porodica i ja vam zelimo mnogo zdravlja i miran i bezbrizan nastavak zivota . Griletu sretno preuzimanje ove lepe i perspektivne vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 DRUGA GRUPA LIGE 1.CT.DRLJAN-RUMA2.CT-PECINCI-PECINCI3.CT.DIVOS-SREMSKA MITROVICA4.CT.MOLERI-PUTINCI5.CT.OMLADINAC-RUMA6.C.T BIG CARP-RUMAidemo dalje....kontakt tel. 060-0477-321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 za vas je 600 din. dnevna a 400 din.nocna PS.mogao bi se i ti negde prijaviti,dali kup dali liga .Da vidim sta znas o lovu saranapa glupomi da se takmicim protiv tebe na tvom terenu posle da kukas kako je voda bila tvrada kako vetar duva kako je obala daleko bez brodica i da pricas kako si me pustio Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 pa glupomi da se takmicim protiv tebe na tvom terenu posle da kukas kako je voda bila tvrada kako vetar duva kako je obala daleko bez brodica i da pricas kako si me pustiohahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubexcarp Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Sad opet nije regularno, Gricko gazda a peca ligu.. pa mislim stvarno.. sad ce da baca svaki dan 20kg bolia i onda kad dodjemo da nas sve ocetka.. mislim da je najpametnije da niko ne pravi boile nego da nam doticni svima napravi po 2 kile svojih boila za svako kolo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Za ligu nemam vremena,ali cu ga na kupovima oderati sa nadipovanim stiroporom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Sad opet nije regularno, Gricko gazda a peca ligu.. pa mislim stvarno.. sad ce da baca svaki dan 20kg bolia i onda kad dodjemo da nas sve ocetka.. mislim da je najpametnije da niko ne pravi boile nego da nam doticni svima napravi po 2 kile svojih boila za svako kolo.. Pa od prodaje boila i planiram da zivim lepi decaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts