ganic Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 hteo bh cuti i iskustva iskusnih dali koristite gotove mix-eve dinamitas baita i koje konkretno mixeve i kako rade i na kojim vodama su fino prosli sa pomenutim , sobzirom da ih nisam koristio i nemam bas nikakva iskustva a da ih imam na povoljnim cenama interesuju me misljanja. konkretno me zanima robin red stick mix,marine halibut, swim stin grundbait i metod mix normalno sta bi trebalo ubaciti od amino i ostalih preparata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max342 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 aj postavi slike da vidimo te mixeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 ako stignem kasnije cu postaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Da ne pobrkas, radi o praskastoj hrani, tj prihrani, tako da nema puno eksperimentisanja. Cena koju imas je inace redovna cena za praskastu, ne poredi sa base mixevimaZamesaj sa vodom ili malo ulja, pusti da odstoji/upije, umesi i zavisi koji uzmes, hranilica, pva ili kugle i pichi.Slobodno dodaj u spod mix u srazmernoj kolicini Izmedju ostalog, imas topic ispod, 'Nick Helleur stick mix' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 ok hvala. bilo mi je i cudno kad sam video cenu a nemam iskustva sa njim pa bolje da pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts