bambi Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 E ovako predlog za moderatora da se postavi neka lista da je krstite kako ocete i tu da se stave imena onih koji kupuju sa oglasa pa se posle ne javljaju i odustanu bez reci,a neko cuva to za njega pa nek se zna sa kim se nemoze trgovati ili ce biti prevaren ili makar da se ne nada 100% u datu rec i obecanje toliko. HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 E ovako predlog za moderatora da se postavi neka lista da je krstite kako ocete i tu da se stave imena onih koji kupuju sa oglasa pa se posle ne javljaju i odustanu bez reci,a neko cuva to za njega pa nek se zna sa kim se nemoze trgovati ili ce biti prevaren ili makar da se ne nada 100% u datu rec i obecanje toliko. HVALA Odlican predlog ja sam licno imao par slucajeva , neka se zna ko nije od reci !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 E ovako predlog za moderatora da se postavi neka lista da je krstite kako ocete i tu da se stave imena onih koji kupuju sa oglasa pa se posle ne javljaju i odustanu bez reci,a neko cuva to za njega pa nek se zna sa kim se nemoze trgovati ili ce biti prevaren ili makar da se ne nada 100% u datu rec i obecanje toliko. HVALA :good: :good: :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 I ja se slažem sa ovim predlogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 E ovako predlog za moderatora da se postavi neka lista da je krstite kako ocete i tu da se stave imena onih koji kupuju sa oglasa pa se posle ne javljaju i odustanu bez reci,a neko cuva to za njega pa nek se zna sa kim se nemoze trgovati ili ce biti prevaren ili makar da se ne nada 100% u datu rec i obecanje toliko. HVALA Ideja je OK , medjutim ne ide da moderatori postavljaju stub srama zbog stvari koje su privatna trgovina. Mozete otvori temu sa svojim loshim iskustvom, mislim da ce se i ostali pridruziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Ideja je OK , medjutim ne ide da moderatori postavljaju stub srama zbog stvari koje su privatna trgovina. Mozete otvori temu sa svojim loshim iskustvom, mislim da ce se i ostali pridruziti. Naravno uz svako ime, nick mora da stoji obrazlozenje zbog cega ste naveli. Sva navedena imena bez obrazlozenja ili sa neadekvatnim obrazlozenjem nece biti u temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Ideja je OK , medjutim ne ide da moderatori postavljaju stub srama zbog stvari koje su privatna trgovina. Mozete otvori temu sa svojim loshim iskustvom, mislim da ce se i ostali pridruziti. Upravo je privatna trgovina poenta, i upravo zbog toga, mislim da je Kizina ideja sasvim ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Ideja je odlična ali bi isto tako pored vrne liste mogla da bude i bela lista! Na kojoj bi trebalo da budu i kupci i prodavci, da se zna sa kime se uvek može trgovati i ko uvek ispoštuje dogovor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Obzirom da cemo jako brzo preci na ovo ne znam koliko sve ovo ima smisla zapocinjati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Ja mislim da je Bacidov predlog dosad najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Obzirom da cemo jako brzo preci na ovo ne znam koliko sve ovo ima smisla zapocinjati :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts