Komar Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 zaista lepo izgleda, ali ako sam dobro razzumeo kućište i rotor nisu od metala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Evo jos jedne modifikacije -Anaconda distance Carp - 60 EUR-a http://www.carpfishing.de/images/product_images/info_images/7659_0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Evo jos jedne modifikacije -Anaconda distance Carp - 60 EUR-a http://www.carpfishing.de/images/product_images/info_images/7659_0.jpg a jel ima ovo kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ilija je u jednom topicu pisao da je pre zastupao proizvode od firme Anaconde.Mozda bi on mogao da vam naruci proizvode od ove firme,jer se Anaconda u zadnjih par godina jako poboljsala u kvalitetu i izboru stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Evo jos jedne modifikacije -Anaconda distance Carp - 60 EUR-a http://www.carpfishing.de/images/product_images/info_images/7659_0.jpgTo je ista modifikacija kao i tf gear.ako je ista fabrika ja vam preporucujem da je neuzimate.prva tri meseca radice kako treba a onda pocinju probemi.rslati se rucica i imah zezanje pri motanu.pocinje da loshe saze najlon jer nije ramnomerno kretanje gore doe.kocnica ptkazuje ovo vam pricam izicnog iskustva.sve u svemu odlicna mashina ali samo za oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 A ovo ????? Energo team LC http://img823.imageshack.us/img823/3629/32053ea5fe00.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 same dick, different package 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Pa bas o tome govori cela ova stvar sve je to isto shit samo drugo pakovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Pa otprilike je ista priča kao sa Ryobi Zauber i Spro Blue/Red Arc, al' samo da napomenem da su se obe pokazale u praksi dobro. U pitanju su mašinice za varaličarenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 ova energo team je proveren shit...ali mi se cini da je penn naj bolja kopija basie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 same dick, different package :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 ova anakonda izgleda supe imao sam priliku da drzim stari model sa bejtom i lepo radi imam anakonda stapove pe bi voleo da ih uparim sa istoimenim masinicama . ako ima kod nas negde neka javi.inace anakonda je ex sekspir to jest senger anakonda.ooni su kupili sekspir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Mislim da smo otishli skorz u stranu ako moze administrator zadnje dve strane prebaciti u shtapove i mashine pa da produzimo sa tematikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 PENN AFFINITI LC 8000 Ocekuje se u prodaji u Bugarskoj krajem Februara, cena zasad neizvesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Pa kolko sam Ja stigao da ispreturam beli svet cena je u rasponu od 139e do 179e, Nadam se da će gazda Ilija biti na nekoj sredini.Uglavnom na najviše sajtova je cena 159e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Pa kolko sam Ja stigao da ispreturam beli svet cena je u rasponu od 139e do 179e, Nadam se da će gazda Ilija biti na nekoj sredini.Uglavnom na najviše sajtova je cena 159e. cena je kao za novog entoha.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mushrooms Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 super mašina,kako bi samo zablistala na stapovima...a tek dok ribu vučeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Taj Penn 8000, cenom ulazi u kategoriju Daiwa i Shimano mašina, koje su provereno dobre. Penn nije kao što je bio nekad... 119 funti...hm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Evo odakle dolazi novi PENN samo shto svako moze dag anaruci i da pishe shta oce http://www.made-in-china.com/showroom/chengmei-gloria/product-detailqMGJpIFobbkt/China-Surf-Casting-Reels-A-GH-.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ovaj zaista izgleda vrh vrhova lepo bi mi dosla u moj komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 cena 12-16 dolara americkih Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ja lično mislim da su ,,renomirane'' firme radjene u Pentagonu.Jane tebi i tvom poznavanju pribora skidam kapu 6 x,ali sa nekim stvarima moramo da se pomirimo.Gledao smo iste ovakve slike i sa replikama Ferrari automobila i...Kinez radi ceo mesec za 3 šake pirinča i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Nazalost druze moj ovo nije replika kao ferari vec original.Ja sam jedanput reko vec stvarno biram shta cu uzeti.Za onog koji ce mene da menja i da menja opremu svake druge godine moze da uzme bilo shta i da ekperimentira nece se nishta pokvariti.Ja sam dovoljno kupovo i eksperimetiro i sad uzmimam samo staro i kvalitetno.Znaci idem unazad.Istina je ta koja jeste i moramo se stim pomiriti ali brate nevolim prvo nisam niciji marketinshki tester i pishem onako kako jeste realno,drugo ako se vec prodaje nek se zashtiti il nek se smanji cena .Ako se zashiti ne bi smelo da ima i drugih istih prizvoda.Trenutno znam nekoliko firmi koje se tuze medjusobno za plagijate i to renomirane firme.Znam i ko je koga dobio al to je vec informacija za mene ali nevalja ono shta se deshava sa pazarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Kinez radi ceo mesec za 3 šake pirinča i to je to Bilo nekada Kole brate, Kineski radnik sada ima platu 200 dolara sto ti je i prouzrokovalo povecanje cene npr pribora u zadnje dve godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts