Glod Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Detaljan tekst i velika mapa jezera gde su naznačena najbolja mesta i spotovi na jezeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 sta reci.... full :good: :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Glode kad pocinje prijavljivanje za ovu godinu..pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ma jezero je extra treba ga posetiti :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Gde se nalazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 nalazi se u rumuniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Gde se nalazi? Ko Dode?!ako pitas za jezero cini mi se da je to poznato Ukrainsko jezero:D....a ako pitas za nekog drugog ko to zna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 "Ali nigde (baš nigde!) nećete se napecatu ukoliko ne pecate noću i ne razvlačite! To mnogi ne znaju, sve misleći da je i Sarulešti jedan od brojnih šaranskih revira, gde se zabacuje sa platforme i peca šaran svakih deset minuta. To ovde nije slučaj, otuda toliko razočaranih takmičara, reprezentativaca i VIP šarandžija, jer iako su mnogi od njih pecali ovde, neki čak i bili takmičari, upecali nisu nikad ništa, osim po kojeg velikog (preko 20 kg) u rekreativnom ribolovu. Sada takvih šarana ima u našim brojnim malim pitomim vodama, gde ih je mnogo jednostavnije upecati, pa VIP-ovci više i ne pecaju na velikim jezerima ili rekama, a da i ne pomijnem divljake na divljim vodama. Danas je VIP šarandžija svako ko je upecao tovljenika preko 20 kila, a to što je voda širine 100 metara i još žicom pregrađena nije važno. Bitna je slika na internetu i reklama koja ide uz takav “ulov snova”, jer je upecan na “specijalnu boilu” po 40 evra kila." Ako neko nije procitao ceo, po meni najbolji deo teksta sa postavljenog linka... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 "Ali nigde (baš nigde!) nećete se napecatu ukoliko ne pecate noću i ne razvlačite! To mnogi ne znaju, sve misleći da je i Sarulešti jedan od brojnih šaranskih revira, gde se zabacuje sa platforme i peca šaran svakih deset minuta. To ovde nije slučaj, otuda toliko razočaranih takmičara, reprezentativaca i VIP šarandžija, jer iako su mnogi od njih pecali ovde, neki čak i bili takmičari, upecali nisu nikad ništa, osim po kojeg velikog (preko 20 kg) u rekreativnom ribolovu. Sada takvih šarana ima u našim brojnim malim pitomim vodama, gde ih je mnogo jednostavnije upecati, pa VIP-ovci više i ne pecaju na velikim jezerima ili rekama, a da i ne pomijnem divljake na divljim vodama. Danas je VIP šarandžija svako ko je upecao tovljenika preko 20 kila, a to što je voda širine 100 metara i još žicom pregrađena nije važno. Bitna je slika na internetu i reklama koja ide uz takav “ulov snova”, jer je upecan na “specijalnu boilu” po 40 evra kila." Ako neko nije procitao ceo, po meni najbolji deo teksta sa postavljenog linka... Pa šta bi sa tim linkom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Tačno od reči do reči! Pecanje na Saruleštiju je hard core pecanje i samo tako se može imati uspeha. Mi kad smo bili radili smo kao crnci, ali smo ih zato i razvalili, bog nas je nagradio za trud koji smo uložili. Ono što je meni najviše smetalo je bila nesnosna vrućina koja pošinje odmah ujutro kad sunce izađe i tako ceo dan, a nema ni žbun nigde kilometrima u krug da se bar malo skloniš. U broliju je temperatura preko dana bila 48 stepeni. merili smo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 to nije lose najtopliji deo dana presedis u hotelu, a vece na mestu za pecanje, naravno ako pozicija nije puno daleko od hotela.video sam slike na fb-u i mogu vam reci da vam i kamile zavide.pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Da, vrućina paklena bila. No to ne možemo unapred znati. Pre je uvek u junu bila milina.Ove godine pomerili smo još ranije, za 2. jun - valjda neće biti pretoplo. Da, Sarulešti je veliko jezero i dosta teška voda, ali je zato i uživanje veće. Evo ponovo linka, iako ga ima na početku:Sarulešti - mesta i spotovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Pa ja koliko sam cuo izvesnu pricu da tamo saran radi samo danju,da ekipa 2010 koja je isla da su imali svega par komada nocu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 mesto nam je od prilike izgledalo ovakohttp://www.exyucarp....74_10_93326.jpghttp://www.exyucarp....74_10_59124.jpg Sunce ti zarko, k`o na aerodromskoj pisti!!! Mislim da je ovo vrlo adekvatno za mesto na kojem ste bili! Izvini Vlado, bilo je jace od mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
comel Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Dragance dali je taj datum,2 jun definitivan i kad da se prijavimo? Pozdrav,Pedja Stupar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 2. do 9. jun 2012. Prijavljivanje i kaparisanje je u toku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Pecanje za šarandžije je od subote do subote od 2. do 9. juna 2012.Zakupljeno je 12 top mesta.Cena pecanja za 7 dana je 180 evra.Rezervacija (kapara) je 50 evra, ostatak se plaća do 5 maja.Čim se mesta popune, prijavljivanje se prekida! Detaljnije OVDE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 jao ala je vruce bilo kad se samo setim..... :)treci clan nam je izgoreo vec drugog dana tako da je morao da se muci i sedi u hotelu i pije pivo po ceo dan Imam informaciju da se nas drug BRATIC sprema da ode, eno ga u batajnici u silosu otkupio sav kukuruz od prosle godine.Jadne svinje crce od gladi. BRATIU stvarno nemas duse ostavi nesto i za njih a ne sve za sarana,gde ce ti dusa.Vlado iznajmio kamion od 10 t. da mu preveze primamu dolazi i televizija kad nas drug peca on peca........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Novi termini, klikni OVDE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glod Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Prijavljivanje završeno! Ukoliko imate kakvih pitanja obratite mi se na e-mail: jovanovdr@gmail.comTakođe, ukoliko vas ili vašeg drugara zanima i pecanje smuđa može mi se obratiti na isti mejl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts