Carplider Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Peca 9 ekipa kotiz.200e po pravilima debeljačkih jezera nagrade su1.Mesto 550e pehar i medalje2.Mesto 350e pehar i medalje3.Mesto 200e pehar i medalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Prijavljene eipe su:1.CT ZLATNA RIBICA-DOBANOVCI2.CT BIG FIŠ-BGD3.CT ZLATNA TAJNA-VALJEVO-UB4.CT SCARABEE-BGD5.CT FRENKI-BGD6.CT NADALJ-NADALJ7.CT MC-DEK-BGD8:CT9.CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majić Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 prijava CT Zlatna ribica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 prijava CT Zlatna ribicaPOČELO JE POČELO Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 pisi lideru CT Zlatna Tajna Valjevo-Ub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Prijava ekipe kod Tome u Debaljači CT Scarabee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ispravka prijave, nije SKARABE, nego SCARABEE Old Carp...Pozdrav!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Ispravka prijave, nije SKARABE, nego SCARABEE Old Carp...Pozdrav!!! Sori prijatelju imaš piće na vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 prva tura tvoja, moja druga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ajde ljudi, prijavljujte se!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Ajde ljudi, prijavljujte se!!! Mislis, slazem se ,ajde ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jos koja ekipa i da pocnemo eto ga april jos maaaaaaaaaaaaaaaaaaalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Kolege svi smo zeljni pecanja ali rano je pa zima tek pocela a do takmicenja tri duga meseca.U ovoj zemlji se nezna sta ce biti za 5 dana a ne za tri meseca.Pozdrav Zlatarima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Kolege svi smo zeljni pecanja ali rano je pa zima tek pocela a do takmicenja tri duga meseca.U ovoj zemlji se nezna sta ce biti za 5 dana a ne za tri meseca.Pozdrav Zlatarima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Prijava ekipa CT Nadalj-Nadalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Obavaštenje koje sam dobio od rukovodećih ljudi na Debeljači da je zabranjeno korišćenje sistema ZIG-RIGA jer mnogo šteti ribu,ako se nešto promeni bićete obavešteni.POZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Obavaštenje koje sam dobio od rukovodećih ljudi na Debeljači da je zabranjeno korišćenje sistema ZIG-RIGA jer mnogo šteti ribu,ako se nešto promeni bićete obavešteni.POZ A kada se koristio zig-rig Dragane ??? Mislim na takmicenje? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Prošle godine na takmičenjima ima ekipa koje su koristile zig-rig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Prošle godine na takmičenjima ima ekipa koje su koristile zig-rig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Prošle godine na takmičenjima ima ekipa koje su koristile zig-rig. Potvrdjujem ... Jedva smo uspeli da ih stignemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjancarp Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Obavaštenje koje sam dobio od rukovodećih ljudi na Debeljači da je zabranjeno korišćenje sistema ZIG-RIGA jer mnogo šteti ribu,ako se nešto promeni bićete obavešteni.POZ Kakva, glupost! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Kakva, glupost!HM....a tebe to pogađa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Kako za vas, tako i za sve!Imam predlog oko ogranichenja spod mixa na 20kg (jedna jupolka)Da chujem mishljenje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Ja mislim da je za vodu kao sto je Debeljaca to mnogo malo.Dosta krupne ribe koja mnogo jede i odlicno se zadrzava na spodu trazi dosta raznovrsnog hranjenja u kojem je spod nosioc.Na vodama gde je glavni nosioc bojla moze da ide tako malo spoda sto mislim da nije slucaj sa Debeljacom i Borcom.Ja se takmicim zato sto volim da pecam i da se nadmudrujem sa drugim ekipama i nebih voleo da mi se desi da sedim po nekolko sati bez udarca i da cekam da udari neka riba u prolazu zato sto nemam spoda da je zadrzim.Jos jedna stvar je da su mesta takva da zahtevaju hranjenje na najmanje dve do tri pozicije a zato treba vise spoda.Bio sam prisutan kao posmatrac kad ekipa peca sa bukvalno 4kg bojla i to nije sve baceno a dobili su preko 500 kg ribe i bili treci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Ja mislim da je za vodu kao sto je Debeljaca to mnogo malo.Dosta krupne ribe koja mnogo jede i odlicno se zadrzava na spodu trazi dosta raznovrsnog hranjenja u kojem je spod nosioc.Na vodama gde je glavni nosioc bojla moze da ide tako malo spoda sto mislim da nije slucaj sa Debeljacom i Borcom.Ja se takmicim zato sto volim da pecam i da se nadmudrujem sa drugim ekipama i nebih voleo da mi se desi da sedim po nekolko sati bez udarca i da cekam da udari neka riba u prolazu zato sto nemam spoda da je zadrzim.Jos jedna stvar je da su mesta takva da zahtevaju hranjenje na najmanje dve do tri pozicije a zato treba vise spoda.Bio sam prisutan kao posmatrac kad ekipa peca sa bukvalno 4kg bojla i to nije sve baceno a dobili su preko 500 kg ribe i bili treci Slazem se Jope,zahtevna je voda to nije da je malo nego premalo,1 kanta! Dobro momak predpostavljam voli vise bolie pa ce 40-50kg!! Jel tako Scarabee,mislim da negresim? Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 ne isplati mi se da napravim boile za 400-500 eura...tako da sigurno necu doci sa 40-50kg boila.ali ajde da budemo savremene sharandzije i da pecamo na boilu, a ne da dodjemo sa 5-7 kanti kukuruza i ROKAAAAAAJ! malo je besmisleno, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts