Jump to content

41.carp Lider Cup-Debeljača Jezera 27-29.04.12.

Recommended Posts

MORAO SAM DA POPUSTIM DA BI BILO EKIPA MA TI SI nnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bbbbbbbbbbooooooooooolllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii u Debeljaci i Zadnje kolo na Ubu kad je razlika bola mala oko 300kg tisi moj drug pozdrav

On 2/13/2012 at 9:14 PM, djukaub said:

MORAO SAM DA POPUSTIM DA BI BILO EKIPA MA TI SI nnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bbbbbbbbbbooooooooooolllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii u Debeljaci i Zadnje kolo na Ubu kad je razlika bola mala oko 300kg tisi moj drug pozdrav

Pokvarismo Lideru post ali nema veze razumece nas on , i sam znas da ja nisam pecao na zadnjem kolu na Ubu i da su moji drugari imali ubedljivo najgore mesto koje se moglo dobiti na jezeru pa su opet bili tik iza tebe , a sta mislis sta bi tek bilo da su imali malo bolje mesto !!!! Opet bi se pitao gde si pogresio , a za debeljacu I corava koka ubode neko zrno !!!!

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  On 4/5/2012 at 8:02 AM, S C A R A B E E said:

je l' pecao neko na debeljachi, je l' pochela riba da jede? kolika je temperatura vode?

JOSH 22 DANA!!! :)

Bio sam u subotu na četvorci i imao 2kom iz isto toliko udaraca. Koliko sam video na svim pozicijama je bilo jako loše a sva mesta su bila zauzeta osim trojke i petice.

Voda prilično hladna i duvao je neki prokleti hladnjikavi vetar.

Zbog slabog interesovanja cup od 200 e se otkazuje a termin ostaje na snazi i peca se za pehar kotizacija je 8000 din za pehar i medalju

Prujavljene ekipe su:

1.CT Big fiš-Bgd

2.CT Carp lider-Dobanovci

3.CT Ribolovački trofej-Surčin

4.CT Megi-Dobanovci

5.CT Novi Sad-N.Sad

6.CT Amateri i drugari-Bgd

7.CT Slobodni umetnici-Debeljača

8.CT Milenković-Pančevo

9.CT Maršal-Bečmen