Vlada7 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Izvinjavam se otišli smo malo van teme,ajmo prijave za 40 fazanerija kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pisi, pisi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ajde Lideru pisi evo ekipe... :good: :acute: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Pisi, pisi!!!odakle je ekipa i pošalji mi broj telefona na pp radi kontakta Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 odakle je ekipa i pošalji mi broj telefona na pp radi kontakta PozNick valjda dovoljno govori!!! ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Nick valjda dovoljno govori!!! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Zatisije pao veliki sneg ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Kad se istopi sneg jezero puno vode netrba da buse bunare da ga napune nego odma pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Sta ne treba?! Ima da pravimo naftnu busotinu, a ne bunar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Tako je brate! Ozbiljna je to firma nema sta kad kazete to i uradite poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Sta ne treba?! Ima da pravimo naftnu busotinu, a ne bunar!Tako treba :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Partneru pa ti si ziv,,,nabavicemo i zatvoreno jezero za tebe ako treba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Partneru pa ti si ziv,,,nabavicemo i zatvoreno jezero za tebe ako treba.... Ja ziv,tebe nema preselio si se na drugi forum(poslovni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Hoce li pred sezonu biti ubacen jos neki veci komad sarana ili ostaje na onom od prosle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Hoce li pred sezonu biti ubacen jos neki veci komad sarana ili ostaje na onom od prosle godine A bilo bi lepo jos koja tonica krupnijeg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Bilo bi lepo da se ubaci bar 20-ak komada oko 15+kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Sto se ne otvori novi topic pa da se pise sve i svata, kad otvorim najavu takmicenja i vidim zvezdicu na pocetku pomislim da ima novih ekipa za prijavu, kad ono . Ajmo novi topic na temu FAZANERIJA UB. Nemoj da se neko nadje u ovome sto sam pisao, nista zlonamerno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Sto se ne otvori novi topic pa da se pise sve i svata, kad otvorim najavu takmicenja i vidim zvezdicu na pocetku pomislim da ima novih ekipa za prijavu, kad ono . Ajmo novi topic na temu FAZANERIJA UB. Nemoj da se neko nadje u ovome sto sam pisao, nista zlonamerno! Ovo je pametna ideja i mota mi se po glavi vec, evo dve godine. Takve teme nema jer sam lenj, a i moja glava je velika pa dok se to "premota" kako treba, ume da potraje. Dok ne otvorim tu temu, da se nadovezem na zapocetu pricu: planirano je poribljavanje, ali ne bas na nacin kako je ranije napisano. Dizemo prosecnu tezinu ribe ubacivanjem proporcionalnog broja komada zeljene tezine. Na srpskom - ubacujemo odredjenu kolicinu komada od 7 - 10kg. Krupniji komadi ako naidju - dobro je. Ovo su planovi, videcemo kako ce da bude sa paricama ove godine, najave nisu bas sjajne ali nismo ni mi za bacanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Ovo je pametna ideja i mota mi se po glavi vec, evo dve godine. Takve teme nema jer sam lenj, a i moja glava je velika pa dok se to "premota" kako treba, ume da potraje. Dok ne otvorim tu temu, da se nadovezem na zapocetu pricu: planirano je poribljavanje, ali ne bas na nacin kako je ranije napisano. Dizemo prosecnu tezinu ribe ubacivanjem proporcionalnog broja komada zeljene tezine. Na srpskom - ubacujemo odredjenu kolicinu komada od 7 - 10kg. Krupniji komadi ako naidju - dobro je. Ovo su planovi, videcemo kako ce da bude sa paricama ove godine, najave nisu bas sjajne ali nismo ni mi za bacanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ovo je pametna ideja i mota mi se po glavi vec, evo dve godine. Takve teme nema jer sam lenj, a i moja glava je velika pa dok se to "premota" kako treba, ume da potraje. Dok ne otvorim tu temu, da se nadovezem na zapocetu pricu: planirano je poribljavanje, ali ne bas na nacin kako je ranije napisano. Dizemo prosecnu tezinu ribe ubacivanjem proporcionalnog broja komada zeljene tezine. Na srpskom - ubacujemo odredjenu kolicinu komada od 7 - 10kg. Krupniji komadi ako naidju - dobro je. Ovo su planovi, videcemo kako ce da bude sa paricama ove godine, najave nisu bas sjajne ali nismo ni mi za bacanje... Da nebude rekla kazala , do sad ste lepo ispunjavali obecanja da bude i ove godina tako bice super !!!! :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Da nebude rekla kazala , do sad ste lepo ispunjavali obecanja da bude i ove godina tako bice super !!!! :good: Slazem se,lepo receno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Da nebude rekla kazala , do sad ste lepo ispunjavali obecanja da bude i ove godina tako bice super !!!! :good: Misalim da su dokazali da vredi verovati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Naravno Dragane da im vredi verovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Dooobroo, ajde, ne morate vise da hvalite ... Uobrazicemo se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Dooobroo, ajde, ne morate vise da hvalite ... Uobrazicemo se :) A ko vas hvali !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts