kush Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Da li je fond nagrada isti sa 16 i sa 19 ekipa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Da li je fond nagrada isti sa 16 i sa 19 ekipa? Ja mislim da nece da moze ali ko zna mozda ce i da bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Bogumi,more biti da oce!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Da li je fond nagrada isti sa 16 i sa 19 ekipa?Šta ti misliŠ dali je to izvodljivo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Šta ti misliŠ dali je to izvodljivo ? Reci ti nama Dragane oces li ti moci da skupis bar tih 16 ekipa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Šta ti misliŠ dali je to izvodljivo ?Ako izbacicis nagrade za 4 i 5 mesto onda je izvodljivo, ako nije reci nam sta jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Šta ti misliŠ dali je to izvodljivo ?Ako izbacicis nagrade za 4 i 5 mesto onda je izvodljivo, ako nije reci nam sta jesteValjda neće ovo da propadne a ja otkazao kod čika Kuleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Valjda neće ovo da propadne a ja otkazao kod čika Kuleta.Bogumi Vlado nebi valjalo ja sam se nacekao i jedva cekam to pecanje ovako ispizdih vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Bogumi Vlado nebi valjalo ja sam se nacekao i jedva cekam to pecanje ovako ispizdih vecPa svi se spremamo za taj dan,mora biti Lideruuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Pa svi se spremamo za taj dan,mora biti Lideruuuuuuuuuuuuuuuuuu Bogami LIDER nam se ucutao slaba vajda od pecanja u aprilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Bogami LIDER nam se ucutao slaba vajda od pecanja u aprilu.Lider ćuti i radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Lider ćuti i radi Radi radi,da se peca mora pa ti vidi sad :spiteful: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Gospodo draga, jedan mali info.... Ko je "zagoreo" sto se pecanja tice, neka izvoli da nas poseti u nedelju, 11. marta. Pecanje je od 7.00, cena dozvole nepromenjena (500 din). Riba se pokrenula, danasnji ulovi se krecu od 5 - 8 komada. Info na telefone 064-246-0994 i 063-256-502. Bistro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 To mi kazi :yahoo: u nedelju dolazim u izvidnicu i naravno druzenje za CICU,a ko zna mozda se i zabaci vec u nedelju,ali u toku nedelje 1001% :good: eh dodje i taj dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 Valjda neće ovo da propadne a ja otkazao kod čika Kuleta.Ne brini biće takmičenja sigurno makar pecali Vi i Veran poz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Ne brini biće takmičenja sigurno makar pecali Vi i Veran poz To mi reci,verujem da si sada mnoge obradovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Lideru a ako recimo slucajno ne bude 19-16 ekipa sta se desava onda,jel se peca sa manje ekipa,kakav je fond nagrada,mogao bi malo informacija da podelis,verujem da bi svi voleli da znaju. Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 au bre Igore, al si ga napo ko vrana skeledziju.... biti ce sta biti mora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 au bre Igore, al si ga napo ko vrana skeledziju.... biti ce sta biti mora... Pa koliko ja vidim sve interesuje ne samo mene,neka bude kako bude ajde odoh ja u nedelju da se ladim na jezero,da otvorim sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Lideru a ako recimo slucajno ne bude 19-16 ekipa sta se desava onda,jel se peca sa manje ekipa,kakav je fond nagrada,mogao bi malo informacija da podelis,verujem da bi svi voleli da znaju. Pozz U planu je 16 i više ako ne bude ima predlog da kotizacija bude 150 e i sav višak ide u fond nagrada ili da se podeli pola keša i pola vaučer ali videćemo mislim da će biti sve ok poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 U planu je 16 i više ako ne bude ima predlog da kotizacija bude 150 e i sav višak ide u fond nagrada ili da se podeli pola keša i pola vaučer ali videćemo mislim da će biti sve ok poz Ok lideru,hvala,javices ti na vreme sta i kako predpostavljam... Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Ok lideru,hvala,javices ti na vreme sta i kako predpostavljam... Pozz Dobro predpostavljaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Dobro predpostavljaš pa sta da ti kazem :D vidimo se u nedelju,ja sam dole malo da :spiteful: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 pa sta da ti kazem :D vidimo se u nedelju,ja sam dole malo da :spiteful: OK vidimo se u nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 40.Carp Lider cup na jezeru Fazanerija (Okno) kotizacija 100 e u trajanju od 46 h.Pravila ostaju ista kao i do sada nagradni fond ukoliko bude 18 ili 19 ekipa i ako vreme dozvoli ako nebudemo mogli pecati zbog vremena odložiće sePRIJAVLJENE EKIPE SU:1.CT VUČIJAK-UB 100 e2.CT VIGI-VI-OBRENOVAC3.CT ZLATNA TAJNA-VELJEVO-UB4.CT BIZZ-BIZZ-BARAJEVO5.CT FENIKS-VALJEVO6.CT DUBOKI POTOK-BARAJEVO7.CT SAVA-OBRENOVAC8.CT SKELA&BORČA9.CT VLASINSKI VUKOVI-LESKOVAC10.CT VIKTORIJA_ŠIMANOVCI11.CT GRAĐEVINAR_UB12.CT BIG FIŠ-BGD13.CT14.CT15.CT16.CT op op jos koja ekipa ajmo,prolecno zagrevanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts