JaneMk Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Pored ostalih firmi za proizvode namjenjeni za dodatke i mixu i palatrax je izbacio svoje proizvode.Ove 4 vrste su po ceni od 6 futni za kanticu 520 cc. http://img718.imageshack.us/img718/9317/11971600.jpg http://img718.imageshack.us/img718/8926/11973600.jpg http://img822.imageshack.us/img822/9442/11972600.jpg http://img819.imageshack.us/img819/5360/11975600.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Imao sam priliku da koristm gamaruse kao dodatak,..nazalost vise ih nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 U tackle boxu ih ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 u svakom boljem pet shopu bi trebalo biti pod hranom za kornjače.Prije nekog vremena sam plačao 3eura pola kile(gamarus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 febus to ti je super cena! cena im je oko 100 dindzi u kod mene u trznom centru,malo pakovanje odprilike kao ono malo pakovanje senfa u plasticnoj kutijicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Imao sam priliku da koristm gamaruse kao dodatak,..nazalost vise ih nema..imas kod makse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 febus to ti je super cena! cena im je oko 100 dindzi u kod mene u trznom centru,malo pakovanje odprilike kao ono malo pakovanje senfa u plasticnoj kutijicama To ti je cena po Pet Shopovima i dosta je veca od cene koju dobijes kada kupujes pakovanja od 05, - 1kg ili bese u litrama ne mogu da se setim kupovao sam velika pakovanja dok sam imao odgajivacnicu akvarijumskih ribica,malo potrazi akvaristicke veleprodaje iznenadices se za cenu a ima i jos mnogo toga sto moze da se iskoristi u nase svrhe za pecanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Firma se zove ''ZORBAL'' nalaze se u Visnjici.Prodaje se na kilo,jedini problem bi mogao biti da li ce dati fizickim licima,a dismriiiiiiii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Osušeni slatkovodni gamarus je jedinstven proizvod, koji čine u mnogim vodama, prirodni izvor hrane. Oni imaju ugodan miris, kao što saran obozava. Može se koristiti u svim boili mixovima,kao i u Metod mixovima. PS...U boili mixeve nebih vise od 5% dodavao jer ako se pretera imacete odjednom par kila plivajuce bojle (pop up)Pre no sto gamaruse stavim u metod mix potopim ih u losovo ulje ili u melasu,sve zavisi koji efekt zelim da izazovem kod sarana.Melasa je teza od vode znaci dace gamarus nakon sto se natopio sa melasom tonuti sto je kod losovog ulja suprotan efekt posto je ulje lakse od vode ispusta uljani signal od dna do povrsine i cim se metod kugle raspadnu isplivaju gamarusi na povrsinu sto se meni super u praksi pokazalo kad se sarani suncaju ili skupljaju u jato pred mrescenje itd znala je ova metoda dami omoguci kojeg dodatnog sarana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Osušeni slatkovodni gamarus je jedinstven proizvod, koji čine u mnogim vodama, prirodni izvor hrane. Oni imaju ugodan miris, kao što saran obozava. Može se koristiti u svim boili mixovima,kao i u Metod mixovima. PS...U boili mixeve nebih vise od 5% dodavao jer ako se pretera imacete odjednom par kila plivajuce bojle (pop up)Pre no sto gamaruse stavim u metod mix potopim ih u losovo ulje ili u melasu,sve zavisi koji efekt zelim da izazovem kod sarana.Melasa je teza od vode znaci dace gamarus nakon sto se natopio sa melasom tonuti sto je kod losovog ulja suprotan efekt posto je ulje lakse od vode ispusta uljani signal od dna do povrsine i cim se metod kugle raspadnu isplivaju gamarusi na povrsinu sto se meni super u praksi pokazalo kad se sarani suncaju ili skupljaju u jato pred mrescenje itd znala je ova metoda dami omoguci kojeg dodatnog sarana Ti koristiš losovo ulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Moja greska pogresno sam se izrazio Salmon Oil (lososovo ulje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts