max90 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Ne znam jel samo meni oznaci postove kao ne procitane a pritom sam ih otvorio vise puta i nije bilo nikakvih komentara naknadno ? npr u oglasima da nepricam . izbacuje mi nekad neki oglas vise puta kao da se nesko komentarisalo a kad ga otvorim nije nista ... sad o cemu se radi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 I meni se to isto desava,ali tek od veceras.Sada sam tek video da se pojavljuju postovi koje sam ranije pregledao u oglasima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Ukoliko želite da osvežite vaš aktuelni oglas pritisnite dugme ''Bump'' i vaš oglas će automtski biti postavljen na vrh strane. Imate pravo na jedan Bump u 72 sata. Mislim da vas problem lezi u ovome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 to vam je zbog BUMP opcije u oglasima! Da neko ne bi morao stalno da stavlja smajlije i kojekakve gluposti u svoj oglas kako bi on ponovo dosao na vrh, tj da ljudi ga ponovo vide on samo pritisne bump i oglas se ponovo pojavi na vrhu bez obzira sto ste ga davno procitali ili sto niko nije odg nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 ahaaaaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 ahaaaaa zakurblaj maks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts