ivankole Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Na TICU sam pecao, a ovu DAIWU sam samo gledao u FORMAXU, ja ne bi dao TICU za ovu DAIWU! A i OKUMA distance surf je prelepa za tu kintu i verovatno ću je uzeti kad budem imao para! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 I ja bih pre uzeo ticu nego ovu daiwu...moje misljenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ja koristim Ticu GF 900, jeste da sam samo jednu sezonu pecao na nju ali sam prezadovoljan. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 e pa ja sam pre neki dan uzeo ovu daiwu i neverujem da sam pogresio a to rekla kazala vise ni nevereujem jer na ovom forumu ima ljudi koji ni nepecaju a hvale neke stvari knp najlona strasno . velika je razlika uzeti daiwu u formax-u a velika iz madjarske ja sam moje uzeo u madjarskoj tako da sam sto posto siguran u daiwu posto sam za formax cuo dosta losih stvari posebno za te daiwe sto ima da se kupe kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojke1995 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 da se nadovezem na temu, tica scepter gf 9000 ili Okuma axeon V2? ticu nisam koristio i ne znam kakva je, a okumu sam probao i svidela mi se kako radi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciro Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Svakako da je ta ticu scepter gf 9000 bolja od te daive ,kupi excelere malo koristene i da te bog vidi predivna masinica ako te zanima imam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markonatom Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 e pa ja sam pre neki dan uzeo ovu daiwu i neverujem da sam pogresio a to rekla kazala vise ni nevereujem jer na ovom forumu ima ljudi koji ni nepecaju a hvale neke stvari knp najlona strasno . velika je razlika uzeti daiwu u formax-u a velika iz madjarske ja sam moje uzeo u madjarskoj tako da sam sto posto siguran u daiwu posto sam za formax cuo dosta losih stvari posebno za te daiwe sto ima da se kupe kod njih.Nema sta lose da cujes za Formax, pogledas gde se masinica proizvodi i kraj. Ovi modeli Crosscast S, X i Windcast S, X se proizvode u Kini, Vietnamu, Maleziji gde je sama kontrola kvaliteta na nizem nivou dok se Z serije proizvode u Japanu. Te u Madjarskoj sigurno nisu iz Japana vec mogu da budu iz jedne ovih zemalja, koliko para toliko muzike pa izvolite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Drzao sam obe u ruci, takodje mislim da je Tica bolja. Ja bih pogledao Okumu, ima dosta lepih masinica za te pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Tica Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOLIC Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 drugari ne tupite mnogo tica je mnogo bolja od daiwe (IMAM DAIWU I NISAM ZADOVOLJAN SLABA JE),AGLEDAO SAM TICU I KAO STO PONEKI KAZU OSTACE ZA NAREDNU GENERACIJU -POZ NESA BOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Tica , kvalitetnija i dugovecnija ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ne znam kakva je ta daiwa...ali tica ima problem sa rucicom koja se posle nekog vremena koriscenja pohaba toliko da ima luft i po 45 stepeni...to je odvratno...okuma mi se cini dobar izbor kada su cene u pitanju.... Drugar ima ticu scepter koja se skoro raspala posle jedne sezone varalicenja na Drini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) Ja koristim ticu abyss 9007 i prezadovoljan jedina mana posle duzeg koriscenja (par godina) oslabi oprugica u sklopu bajtrunera pa kad vratis bajt prokliza pa ukopca.Otvorio sam ih,rasklopio bajt,stavio jace oprugice,podmazao i rade ko sat ne znam sta drugo da kazem ali ja sam zadovoljan i jos povrh svega uradio sam qd spulnu tako da mogu koristiti i jedno a i drugo.A drugar ima ticu scepter peca i kaze da je skroz zadovoljan. Edited June 26, 2014 by Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts