Kule Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ucesce po ekipi bice 150e po kolu/peca cetri clana 150e se daje na dan prijave a to je za trece kolo, 150e pre pocetka prvog takmicenja, 150e pre pocetka drugog takmicenj Mogu da pecaju 3 takmicara i jedna zamena na 4 stapa Pecace se u 3 sektora A,B,C po 4 ekipe Svako kolo se peca razliciti sektor tako da nece doci do favorizovanih pozicija NA 48 h pecanja bice maksimalan unos hrane do 75 kg .sve ukupno. Bodovi iz sva tri kola sabirace se pa cemo imati i pobednike datumi takmicenja 1 jun 15 - 172 jul 13- 153 septe 07 -09 Bodovi: 1 mes, 15 bod 2 13 bod 3 11 bod 4 9 bod 5 8 bod 6 7 bod 7 6 bod 8 5 bod 9 4 bod 10 3 bod 11 2 bod 12 1 bod Sektor A,B,C Sektor A mesta broj 2,7,8,13Sektor B mesta broj 3,6,9,12Sektor C mesta broj 4,5,10,11 NAGRADE:1.MESTO 1500e2.MESTO 1000e3.MESTO 500e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Bravo majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Svaka cast Kule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momcilo Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Prijava ekipe CT D i M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 PRIJAVLJENE EKIPE 1 CT D I M2 CT SALE RUSKE3 CT USCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa borca Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 prijavact nesa i srki borcanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majić Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 prijava CT Zlatna ribica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 PRIJAVLJENE EKIPE 1 CT D I M2 CT SALE RUSKE3 CT USCE4 CT ZLATNA RIBICA5 CT TAURUNUM6 CT SERVIS PLUS7 CT NESA I SRKI8 CT CARP BASTER9 CT BOBAN MKM10 CT ZLATNI SARAN11 CT DJENTLMENS SMED.PALANKA12 CT MACA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Pa ovo ce biti praznik za oci svi najjaci na jednom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica3 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 JOS DA SE OBRNE NEKO JAGNJE,NARAVNO O TROSKU ORGANIZATORA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 JOS DA SE OBRNE NEKO JAGNJE,NARAVNO O TROSKU ORGANIZATORA.Nije loša ideja HAHAHAAHHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 ma nesto na kasiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 NA 52h BICE MAKSIMUM 4 KANTE SPODA JUPOLKE PLUS KANTA SA VEZANIM PVA . Alo bre pa to je vec puno bure za kupus,reko si dve jupolke i jedna jupolka peleta!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 pa ono ti je za 48 h . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Evo Neso ako das dobar argument zasto da se smanji hrana i ja glasam za smanjenje.Ako nemate snage da hranitre platite rumuna Realnost je da je 2 kante hrane za 52h premaloNajbolje da svi izrolamo po 100 kila boila posto one nisu ogranicene...Ili jos gore da ponesemo svi po 3 kante tigra pa da pobijemo pola jezera kad to zabetonira u stomaku. Pozdrav od Srkija iz Borce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Evo Neso ako das dobar argument zasto da se smanji hrana i ja glasam za smanjenje.Ako nemate snage da hranitre platite rumuna Realnost je da je 2 kante hrane za 52h premaloNajbolje da svi izrolamo po 100 kila boila posto one nisu ogranicene...Ili jos gore da ponesemo svi po 3 kante tigra pa da pobijemo pola jezera kad to zabetonira u stomaku.Pozdrav od Srkija iz Borce Prvo da ti kazem da je jako neukusno ovo sto si napisao,kad razmislis shvatices zasto posto si pisao u mnozini.Manje hrane znaci da treba taktizirati tj. opustenije pecati,sto ti smeta da neko pobedi sa 250kg pa ko god to bio.Ko je jaci u toj situaciji nije bitno nego je bitno rasporediti prihranu na pravi nacin,primeniti pravu taktiku,aj da ne pametujem znas ti vrlo dobro o cemu ja pricam.Kule treba da postavi pravilnik po kome se peca ,vrlo precizan -praskasta je dozvoljena ili ne,kolko clanova ekipe peca u boksu i po kom sistemu se vrsi izmena jednog od clanova i td. i td. Taj pravilnik ce nekom odgovarati a nekom nece pa ce se prema tome prijavljivati ekipe.A sto se tice argumentacije argumentuj ti meni zasto je malo dve kante?Ako pobednik ne upeca tonu ribe nije regularno takmicenje ili sta?Za sve isto pa ko se bolje snadje zasto se plasiti toga,da i mi slabiji dobijemo sansu. Pozdrav od Nese iz Zemuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Prvo da ti kazem da je jako neukusno ovo sto si napisao,kad razmislis shvatices zasto posto si pisao u mnozini.Manje hrane znaci da treba taktizirati tj. opustenije pecati,sto ti smeta da neko pobedi sa 250kg pa ko god to bio.Ko je jaci u toj situaciji nije bitno nego je bitno rasporediti prihranu na pravi nacin,primeniti pravu taktiku,aj da ne pametujem znas ti vrlo dobro o cemu ja pricam.Kule treba da postavi pravilnik po kome se peca ,vrlo precizan -praskasta je dozvoljena ili ne,kolko clanova ekipe peca u boksu i po kom sistemu se vrsi izmena jednog od clanova i td. i td. Taj pravilnik ce nekom odgovarati a nekom nece pa ce se prema tome prijavljivati ekipe.A sto se tice argumentacije argumentuj ti meni zasto je malo dve kante?Ako pobednik ne upeca tonu ribe nije regularno takmicenje ili sta?Za sve isto pa ko se bolje snadje zasto se plasiti toga,da i mi slabiji dobijemo sansu. Pozdrav od Nese iz Zemuna Samo mi nije jasno ovo poslednje?Zasto je neko slabiji ili jaci unapred, ako su pravila jasno definisana i uslovi za sve isti pre pocetka takmicenja? Rezultati se na kraju sabiraju!Pa ko se bolje snadje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Mislio se na fizicki jace i slabije Nebojsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Mislio se na fizicki jace i slabije Nebojsa. Onda se izvinjavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 "NA 52h BICE MAKSIMUM 4 KANTE SPODA JUPOLKE PLUS KANTA SA VEZANIM PVA ."Sto se tice hrane Kule je hteo da da do znanja da nece moci da se donese po 4-5-6 bureta kao sto su pojedinci ranije donosili,a da je 2 kante malo,za moj pojam jeste.Da ne duzim ovako i pisemo u nedogled videcemo se na kafi i prouciti pravilnik,mada do pecanja ima jos doosta vremena da prodje.A to sto sam se obratio u mnozini je logicno jer jedna ekipa treba da ima bar 2 clana.(mnozina zar ne) P.S. mojne si nervozan munze,nemoz' covek ni da se nasali(za ono sto si zacrveneo)Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Oce' se pecati ova liga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 19. 05 2012.....subota skup na jezeru . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 19 05 .....subota skup na jezeru .poneti parice za trece kolo i jedan dogovor oko takmicenja Sledeca subota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted May 16, 2012 Author Share Posted May 16, 2012 otkazano Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataPlavsic Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 da nisi nesto zaboravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts